Proizvodi

Samsung Galaxy Fit3 Pink Gold

Opis

  • Veliki ekran
  • Praćenje treninga
  • Do 13 dana sa jednim punjenjem
  • Detekcija pada

13 dana po jednom punjenju

Napuni se energijom za 13 dana po jednom punjenju ili se brzo dopuni do 65% za samo 30 minuta. Posveti se svakodnevnom održavanju kondicije i ne brini da će se baterija istrošiti.

Veliki ekran za veliki trening

Veliki ekran od 1,6 inča pruža puno prostora za interakciju sa Galaxy Fit3. Gledaj, kucni i prevuci s lakoćom i uradićeš više za manje vremena.

Tanak. Lagan. Spreman za pravi potez

Svojim svedenim i laganim dizajnom, udobnost Galaxy Fit3 uređaja prilagođena je tvojim kondicionim navikama. Tanko aluminijumsko kućište, teško tek 18,5 grama, neće te ometati tokom treninga. Naprotiv, oznake 5ATM i IP68 znače da je apsolutno spreman da podnese i kišu i prašinu. Održavaj kondiciju sa stilom.

Preko 100 vežbi, spremnih za tebe

Istraži i prati preko 100 različitih vežbi dostupnih čim dva puta kucneš po početnom ekranu. Zaboravljaš da pritisneš start? Ne brini. Galaxy Fit3 automatski prepoznaje i prati popularne vežbe za tebe, kao što su trčanje, vežbe na eliptičnoj mašini i mašini za veslanje, a sada čak i plivanje.

Za svakodnevno zdrav i dobar osećaj

Prati svoje svakodnevno zdravlje na Galaxy Fit3 uređaju, od svoje fizičke aktivnosti do nivoa kiseonika u krvi. Pogledaj kako stvari stoje i izaberi zdraviju opciju.

Svakodnevne aktivnosti

Prati na kom su nivou tvoje fizičke aktivnosti – koraci, aktivno provedeno vreme, potrošene kalorije i još mnogo toga.

Koraci

Postavi cilj, pa korak po korak kreni ka njegovom ostvarenju i zdravijem stilu života.

Puls

Izmeri puls i obrati pažnju na njegov skok ili pad prateći obaveštenja.

Nivo kiseonika u krvi

Proveri kretanje nivoa kiseonika u krvi tokom noći ili bilo kad u toku dana.

Zdravlje i kondicija pred očima

Stekni sveobuhvatni uvid u učinak svog vežbanja, poboljšanje zdravlja, obrasce spavanja i još mnogo toga, uz Samsung Health aplikaciju na telefonu. Potraži sve zdravstvene podatke koje Galaxy Fit3 složi na jednom mestu i na velikom ekranu lepo pregledaj kako su se menjali tokom dužeg vremenskog perioda.

Mnogobrojne funkcije pod vrhovima prstima

Pronađi šta tražiš dok trepneš, intuitivnim pokretima. Prevuci udesno za obaveštenja, ulevo za pločice, nadole za brzi panel i nagore za listu aplikacija. Želiš sveži početak? Samo pritisni dugme da odmah skočiš na početni ekran. Ako želiš brzinski trening, kucni dva puta po početnom ekranu i odmah pređi na spisak vežbi.

Detektuje pad i odmah šalje pomoć

Tvoj Galaxy Fit3 će te pitati da li ti treba pomoć ako preko ugrađenih senzora, kao i barometra, detektuje pad. Za sve drugo hitno, možeš pritisnuti dugme za povratak na početni ekran 5 puta da obavestiš svoje kontakte za hitne slučajeve. Kad pomoć stigne, tvoje već unete medicinske informacije biće prikazane na zaključanom ekranu.

Pusti muziku, proveri pozive, odgovori na poruke. Sve sa zgloba

Napravi fotografiju, pusti muziku, proveri pozive i odgovori na poruke – sve direktno sa uređaja na zglobu koji je sinhronizovan sa Galaxy telefonom. Nestao ti je telefon? Traži od Galaxy Fit3 da aktivira zvono na tvom telefonu i pomogne ti da ga pronađeš. Uz to, možeš da kopiraš omiljena lica sata, aplikacije i sve ostalo i sačuvaš svoje postavke.

Preko 100 lica sata sa brojnim funkcijama

Pogledaj koliko kalorija je telo danas sagorelo ili koliko je sati bilo gde u svetu. Izaberi neko od ponuđenih preko 100 lica sata, od onih sa informacijama do sasvim elegantnih, ili kreiraj sopstveno postavljajući omiljenu fotografiju.

Započni s lakoćom, uz Samsung nalog

Za korišćenje Galaxy Fit3 uređaja neophodno je registrovati Samsung nalog na telefonu. Zdravstvene informacije na Galaxy Fit3 uređaju biće bezbedno prebačene i sačuvane u Samsung oblaku koji je povezan sa tvojim nalogom, pa svim podacima možeš bezbedno da pristupaš i upravljaš njima.