Galaxy Fitⓔ, nova generacija uređaja

Sve informacije dostupne kad god poželiš

Izvuci maksimum iz svakog treninga uz kvalitetnu statistiku u svakom trenutku. Galaxy Fitⓔ ima kompaktan i pojednostavljen displej koji omogućava da prostim okretanjem ruke u svakom trenutku možeš da pogledaš sve važne informacije o svojim fizičkim aktivnostima.

Toliko lagan da se i ne osjeća

Dizajniran da te brzo i lako aktivira. Zahvaljujući izdržljivim i ultralakim materijalima od kojih je Galaxy Fitⓔ napravljen, možeš da započneš novu rundu aktivnosti bez dodatnog napora.

Napravljen da izdrži i duge treninge

Ide u korak sa tvojim treninzima. Ima dovoljno energije da isprati sve tvoje dnevne treninge tako da možeš da pratiš aktivnosti i primaš obavještenja ne gubeći vezu sa svojim mobilnim telefonom.

Čvrst i izdržljiv da bi mogao uvijek da te prati

Postavi sebi zahtevnije ciljeve fizičkih aktivnosti. Galaxy Fitⓔ ima sertifikat o ispunjavanju vojnih standarda izdržljivosti i otporan je na pritisak vode od 5 atmosfera. Sada možeš slobodno uživati u svojim fizičkim aktivnostima jer ti kiša i prašina ne mogu ništa.

Daleko ali ipak blizu

Uz pametna obavještenja uređaja Galaxy Fitⓔ, uvijek ćeš znati ko pokušava da te kontaktira kad ti je telefon povezan. Više ne moraš da brineš kada vidiš kako ti se kalendar puni novim dešavanjima, a pozivi pristižu.

Lako praćenje svakog pokreta

Zahvaljujući funkciji automatskog praćenja treninga, Galaxy Fitⓔ automatski prepoznaje tri aktivnosti – hodanje, trčanje i dinamičan trening. On takođe mjeri tvoj puls i preko aplikacije Samsung Health šalje tvom telefonu podatke kada započneš sa aktivnostima, pa možeš lako da provjeravaš i pratiš svoje zdravstveno stanje.

Pametne funkcije za mirniji san

Zahvaljujući funkciji automatskog praćenja spavanja, Galaxy Fitⓔ analizira tvoje obrasce spavanja u tri faze tako što prepoznaje pokrete tijela dok spavaš. Potom intuitivno organizuje informacije, pa možeš da provjeriš kakav ti je bio san.

Izvor: www.samsung.com/rs/