HUAWEI Band 7

podržava automatsko praćenje SpO21 i otkucaja srca, što je omogućeno HUAWEI TruSeen™ 4.0 hardverom i pametnim algoritmom za uštedu energije. Automatski vibrira kako bi te upozorio ako nivo kiseonika u krvi ili broj otkucaja srca odstupe od zdravog raspona.

HUAWEI Tru

HUAWEI TruSleep™ 2.0 tehnologija za praćenje sna čini tvoj san prioritetom broj jedan, utvrđujući šest glavnih problema povezanih sa spavanjem, dok nudi preko 200 naučno zasnovanih prijedloga za bolji san.

Više načina da se pokreneš

96 osnažujućih režima vježbanja pokrivaju aktivnosti koje najviše voliš, i još mnogo toga, od trčanja do vožnje bicikle* do plivanja…i joge! HUAWEI TruSport™ fitnes sistem prati metriku visokog nivoa kao što su indeks sposobnosti trčanja, VO2Max, vrijeme oporavka i učinak treninga, sa savjetima zasnovanim na podacima i motivišućim TriRing check-in zadacima, kako bi pokrenuo tvoj entuzijazam!

Prati tvoj um i tijelo

HUAWEI Band 7 je dizajniran za tijelo, um i dušu. HUAWEI TruRelax™ praćenje stresa dolazi sa umirujućim vježbama disanja koje će te u trenu dovesti u zonu udobnosti, a Healthy Living Shamrock nudi pravovremene podsjetnike na hidrataciju i lijekove, tako da ćeš se sigurno osjećati odlično tokom cijelog dana.

Tvoj višenamjenski pametni asistent

HUAWEI Band 7 te drži uključenim u tvoj život, pružajući direktan pristup najvažnijim funkcijama telefona, kao što su dolazni pozivi i poruke, vremenska prognoza i muzička kontrola. Možete čak koristiti band za trenutni snimak ekrana na telefonu, ili slanje brzih odgovora na poruke!

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs