Bezbjedno sačuvajte vaše podatke

Bezbjedno sačuvajte svoje fotografije, video zapise, kontakte, bilješke i druge važne informacije. HUAWEI Mobile Cloud vam omogućava da napravite rezervnu kopiju svojih podataka u bezbjednom Cloud-u, sprečavajući gubitak podataka u slučaju gubitka telefona, te vam omogućava da jednostavno prebacite svoje podatke na drugi uređaj u bilo kom trenutku i bilo gdje.

Rezervne kopije na Cloud-u

Automatsko i sigurno rješenje za pravljenje rezervnih kopija podataka.

Sinhronizovanje podataka iz galerije

Njegujte svaki trenutak

Omogućite bezbjednu sinhronizaciju podataka iz galerije i automatski sinhronizujte fotografije i video zapise sa Cloud-om sa bilo kog od vaših prenosivih uređaja. Jednostavno se možete prijaviti u Cloud da biste pregledali, upravljali i preuzeli svoje fotografije i video zapise.

Huawei Drive

Jednostavan način da sačuvate datoteke

Huawei Drive vam omogućava da besplatno sačuvate fotografije, audio i video zapise, dokumenta, kompresovane datoteke i aplikacije u Cloud. Otvorite Upravljanje datotekama i uđite na Huawei Drive ili se prijavite u cloud.huawei.com da biste brzo i jednostavno upravljali podacima ili sačuvali podatke.

Lako upravljanje bilo kada, bilo gdje

Prijavite se u cloud.huawei.com sa svojim HUAWEI ID da biste upravljali podacima sačuvanim u Cloud-u sa bilo kog uređaja u bilo kom trenutku. Možete pregledati kontakte, bilježnicu, foto albume i locirati svoj telefon ili čak obrisati podatke sa daljine u slučaju da izgubite svoj telefon kako biste spriječili krađu privatnih podataka.

Omogućite Cloud na svom telefonu

Udjite u Podešavanja na početnom ekranu telefona, otvorite meni Cloud i omogućite funkcije po potrebi.

Idite na podešavanja > Huawei ID da biste omogućili HUAWEI Mobile Cloud. Za najbolje HUAWEI Mobile Cloud iskustvo, preporučuje se da ažurirate HUAWEI Cloud na najnoviju verziju.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/