Elegantan dizajn

Moderan i elegantan; HUAWEI P30 lite lako staje na tvoj dlan. Tanak dizajn sa 3D zakrivljenim staklom je izrađen za lako hvatanje i upotrebu jednom rukom. Dostupan je u tri boje.

Dostupna memorija: 4 GB + 128 GB

Unapređena RAM memorija i prostor za skladištenje modela HUAWEI P30 lite znači da ti ostaje više mjesta za stvari koje voliš. Uživaj u većoj fleksibilnosti sa prostorom za sadržaj ili datoteke koje koristiš svakog dana poput muzike, fotografija, video zapisa i aplikacija.

Baterija koja traje

Ne dozvoli da te baterija usporava. Sa HUAWEI 9V2A brzim punjenjem, moćna 3.340 mAh baterija puni se brže i traje duže – omogućavajući ti da nastaviš sa životom u brzom ritmu. Gledaj video zapise, igraj igrice cijelog dana, jer te ništa ne može zaustaviti sa HUAWEI P30 lite.

Unaprijedi svoje gejming iskustvo

Spremni. Pozor. Igrajte. Revolucionarna tehnologija za obradu grafike koju pokreće GPU TURBO 2.0 unapređuje performanse za bolje, jednostavnije i snažnije gejming iskustvo. Revolucionarna tehnologija za igrice na mobilnom telefonu.

Svijet na dohvat ruke

Istraživanje nikada nije bilo lakše – niti jednostavnije. HUAWEI AI HiVision tehnologija transformiše tvoj telefon u pametnog asistenta za svakodnevni život. Jednostavno skeniraj stvari oko sebe i čitav svijet mogućnosti će biti otključan.

Saznaj u pokretu
HUAWEI P30 lite koristi moćnu AI tehnologiju da automatski identifikuje i prikaže informacije o predmetima oko tebe poput ljubimaca, cvijeća, čak i broja kalorija. Koristan alat za radoznale istraživače.

Svuda se osjećaš kao kod kuće
HiVision’s AR prevod ruši jezičke barijere i čini putovanje mnogo lakšim. Skeniraj dokument i vidjećeš kako se strani jezici prevode u realnom vremenu – od uličnih oznaka do menija u restoranima. Spreman na sve!

Vidi , skeniraj, kupi
Kupuj bilo gdje i bilo kada sa tehnologijom HiVision. Jednostavno skeniraj artikal koji želiš i AI tehnologija će ga pronaći onlajn za bržu i jednostavniju kupovinu.

Učini svaki poziv zabavnijim

Učini svaki poziv zabavnijim sa prilagođenim video melodijama zvona. HUAWEI P30 lite unapređuje klasičnu melodiju zvona omogućavajući ti da podesiš svoj omiljeni video kao melodiju zvona za različite kontakte. Neka zabava počne!

Izvor: consumer.huawei.com/rs/