Iskusite viši nivo zabave

Netflix, Youtube, Facebook i Twitter siguran su način da svakodnevicu osvježite zanimljivostima, muzikom, filmovima i serijama, kao i da ostanete u kontaktu sa dragim ljudima.

Smart funkcije ovog modela poput Multiscreen-a će vam donijeti dodatni komfor, naročito ako sve što gledate na televiziji volite da prokomentarišete Facebook statusom u isto vreme.

Potpuno drugačiji pogled na vašu dnevnu sobu

Osvetljenost od 220 cd/m2, visok kontrast od 4.000:1 i HDR10 donose još jasniju sliku u svako doba dana, bez obzira da li u televizijskim sadržajima uživate uz jako prirodno osvjetljenje ili pod prigušenim svetlom tokom noći. Zahvaljujući Full HD rezoluciji i dijagonali od 109.2cm gledanje televizije postaje iskustvo koje transformiše.

Kvalitet zvuka koji ne zaostaje za slikom

Magija televizije leži u njenoj moći da prenese cjelokupan doživljaj do svakog gledaoca, da zaopkupi sva njegova čula i smjesti ga na tribine stadiona sa kojih se ore navijačke pjesme ili u prve redove koncerta na drugom kontinentu. Dolby Audio i Stereo NICAM sistem učiniće baš to i vašem čulu sluha pružiti jednako zadovoljstvo kao da ste na licu mjesta.

Povezivost koja nema granica

Uz mnoštvo priključaka povezivanje sa najrazličitijim uređajima neće biti izazov, kao ni mogućnost prikaza i reprodukovanja multimedijalnog sadržaja u centralnom mjestu vašeg doma – ispred televizora.

Čak i bez daljinskog upravljača, vi imate potpunu kontrolu

Ne zaboravite da uz Alpha 43G7NFS na raspolaganju imate Parental Lock funkciju uz koju više ne morate da brinete o prikladnosti sadržaja za vašu djecu, jer zaključavanjem određenih kanala vi kontrolišete sadržaje koji dolaze do vaše porodice. Za dodatni komfor tu su i Sleep timer sa Standby funkcijom, kao i hotelski mod.

Odmor koji traje 4 godine

Zato što su inspirisani realnim životom – potrebama i željama korisnika, svi Alpha televizori imaju 4 godine bezuslovne garancije. Od trenutka kupovine televizora, računajte da je počeo četvorogodišnji odmor: vaše je samo a se prepustite uživanju i ne razmišljate o servisu i kvarovima, jer imate bezuslovnu garanciju.

Izvor: www.alphaelectronics.eu/