Ekran na koji staje sve , i još više

Ništa nije tako dobro kao veliki ekran. Uz živahne boje i visoku rezoluciju našeg Super AMOLED Infinity displeja dobijaš izvanredan prikaz na koji staje sve ono što voliš.

Baterija koja traje cijeli dan

Vrijeme jednostavno leti, dok si na poslu, u školi, sa voljenom osobom – i treba ti baterija na koju možeš da se osloniš. Ova apsolutno izvanredna baterija ti omogućava da lako preguraš dan, a zahvaljujući brzom punjenju, u tren oka si spreman za pokret.


Kamere spremne za važan trenutak

Apsolutno izvanredne kamere Galaxy A serije bilježe svaki trenutak onako kako ih doživljavaš, bilo da snimaš fotografije ili video. Čisto i oštro, široko i stabilno, naprijed ili pozadi. Snimaj onako kako želiš.

Performanse stvorene za avanturu

Izuzetno brz i gladak prikaz za neometanu zabavu. Izvanredne performanse Galaxy A serije odlične su kako za kratke periode igranja, tako i za dugotrajna putovanja.

Više prostora, čak i za stvari koje nisu svakodnevne

Sve više fotografija i video-snimaka? Sada, ne treba ništa brisati. Uz internu memoriju od 128 GB i izvanrednu dodatnu memoriju do 512 GB možeš da uživaš u svakodnevnim trenucima baš kao u jedinstvenim uspomenama.

Izvor: www.samsung.com/rs/