Nevjerovatni FullView displej

Sa HD FullView displejom od 5,45 inča bez okvira, HUAWEI Y5p nudi imerzivno iskustvo gledanja. Kompaktno tijelo je idealno za upravljanje jednom rukom, omogućujući vam da iskoristite sjajno uživanje u ruci i otkrijete čuda upakovana u jedan široki ekran.

Impresivne svježe boje.

HUAWEI Y5p dolazi sa 3 osvježavajuće boje, unapređujući elegantan i blag stil sa efektom premaza promjenljive boje. Doživite zavodljivi šarm modela Midnight Black, klasičan izgled modela Phantom Blue i mladalački vajb modela Mint Green. Držite omiljeni stil u ruci sa elegantnim dizajnom i glatkim dodirom telefona HUAWEI Y5p.

Velika memorija bogata funkcijama

HUAWEI Y5p nudi 32 GB memorije i dizajn sa 3 slota koji podržava 2 nano SIM kartice i SD karticu (do 512 GB), obezbjeđujući dovoljno prostora za vaše aplikacije, fotografije i video zapise. Možete sačuvati sve što vam je potrebno u telefonu i biti spremni za polazak na avanturu.

Dugotrajna zabava za svakodnevne zadatke

HUAWEI Y5p ima bateriju velikog kapaciteta od 3.020 mAh (standardno) koja vam omogućava da gledate video zapise do 17 sati i nastavite sa brojnim rutinskim obavezama sa više samopouzdanja bez zaustavljanja radi punjenja na svakih nekoliko sati. Pametna funkcija uštede energije dodatno unapređuje efikasnost potrošnje baterije tako da možete upravljati svakodnevnim zadacima sa više kontrole i samopouzdanja.

Ljepota sa svake strane

HUAWEI Y5p 8 MP HD kamera vam pomaže da zabilježite sve posebne trenutke u životu uz odličan kvalitet slike. HDR režim poboljšava detalje u fotografiji u cilju postizanja uravnoteženih artističkih efekata, čak i kada osvjetljenje nije idealno. Njegova selfi kamera od 5 MP se pametno prilagođava različitom osvjetljenju omogućujući vam da otkrijete sopstvenu ljepotu u više nevjerovatnih perspektiva.

Pametno otključavanje analizom lica

Sa pametnim AI prepoznavanjem lica, možete otključati HUAWEI Y5p brže i jednostavnije. Napredni algoritam i precizno mapiranje lica vam omogućavaju da uživate u svim pogodnostima i zabavi bez briga.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/