Fantastičan.U svakom smislu

Predstavljamo Galaxy S21 Ultra 5G. Ugradnjom kamere čiji otvor prati njenu konturu stvoren je uređaj koji uvodi revoluciju u svijet fotografisanja, omogućavajući snimanje 8K video-zapisa filmskog kvaliteta i izvlačenje fotografija, sve u jednom potezu. A zahvaljujući najbržem Galaxy čipu, najjačem staklu, 5G i cjelodnevnoj bateriji, Ultra potpuno opravdava svoje ime.

Nijanse Ultra uređaja

Odmor za oči

Najčvršće staklo Gorilla Glass do sada

Dizajnirano kako bi se manje grebalo i štitilo telefon sa obe strane, ovo je najotpornije Gorilla Glass staklo na mobilnom telefonu.

Daleko bolja od filmske rezolucije

Pravi fantastične portrete direktno iz 8K video-zapisa

8K Video je najveća rezolucija video-zapisa koja postoji kod pametnih telefona — što znači da ima četiri puta više piksela od 4K. Snimaj u 8K rezoluciji uz frekventnost od 24 fps i tvoji snimci odlikovaće se oštrinom poput filmske. Takve snimke zatim otpremaj i gledaj direktno na YouTube kanalu.

Uz 8K Video Snap možeš izvlačiti fantastične fotografije direktno iz 8K video-zapisa. Tako ne moraš da razmišljaš da li da snimaš video ili da fotografišeš.

Revolucija rezolucije se nastavlja

Najveća moguća rezolucija za jedan pametan telefon

Mali dodir za tebe, ogroman skok za zum

Revolucionarni Dual Zoom sistem sada zumira brže, tečnije i oštrije od bilo kog drugog zuma Galaxy serije. Spojimo li to sa sasvim novom Zoom Lock funkcijom, dobijamo snimke stabilnije nego ikad prije.

Snimci noći kao iz sna

Najbrži Galaxy čip do sada

Izvor: www.samsung.com/rs/