Ljubav na prvi pogled

Uz rafiniranu izradu i izuzetan premaz, elegantan izgled HUAWEI P smart 2021 u kombinaciji sa zakrivljenim ivicama nudi udoban dodir u vašim rukama. Tri dinamične boje sijaju na svjetlosti i omogućavaju vam da ga zavolite na prvi pogled.

Trajna zabava uvijek oko vas

Velika baterija od 5.000 mAh u kombinaciji sa pametnim AI algoritmom za uštedu energije, bez napora vam omogućava 38.2 sata 4G poziva, 16,6 sati reprodukcije video zapisa na internetu i 12 sati 4G surfovanja internetom. Trajna zabava je uvijek oko vas uz kontinuiranu snagu.

Spremni za istraživanje u svakom trenutnku

Huawei P smart 2021 dolazi sa  4 AI kamere i lako snima vase najbolje trenutke tokom noći i dana

Kamera visoke rezolucije od 48 MP

Kamera visoke rezolucije od 48 MP vam pomaže da zabilježite nezaboravne trenutke u živopisnim i ultra jasnim detaljima. Bilo za spektakularne pejzaže ili impresivne portrete, možete vidjeti sve fine detalje uz izuzetnu jasnoću.

Super Night Shot

Zabilježite ljepotu u uslovima niskog osvjetljenja. Super noćni režim sa inteligentnim AI algoritmima, omogućavajući vam da istražite ljepotu svakog trenutka čak i pri slabom svjetlu. Zabilježite živopisne gradske scene ili šarmantne portrete noću bez napora.

Sočivo ultra širokog ugla

Uhvatite All-in-One kadar. Zahvaljujući 120° sočivu ultra širokog ugla, možete zabilježiti fotografije velike zgrade u punom pogledu ili obuhvatiti grupu ljudi u all-in-one kadru bez potrebe za udaljavanjem.

Vidite šire i jasnije

Sa 6,67″ FHD + displejom i izuzetnim 90,3% odnosom ekrana i tijela, HUAWEI P smart 2021 predstavlja ogroman prizor u jasnim detaljima. Dok prednja kamera u sredini omogućava optimalno korisničko iskustvo sa minimalno ometanja.

Čitač otisaka prstiju sa strane

Dugme za uključivanje je integrisano sa prepoznavanjem otisaka prstiju, omogućavajući dodatnu pogodnost i bezbjednost. Dodirnite nježno sa strane da se probudite i otključate telefon bezbjedno, u deliću sekunde.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/