Vidljivost i dok si u pokretu

Galaxy Fit2 ti pomaže da održiš ritam i stil. Prelepo 3D staklo naglašava sveden dizajn, a samo pogled na široki AMOLED displej od 1,1 inč u širokom spektru boja je dovoljan da dobiješ sve informacije koje su ti potrebne. Debljine samo 11,1 mm, Galaxy Fit2 je tanji i udobniji od Galaxy Fit sata. Stilizovan za cjelodnevno nošenje u pokretu, jedinstveni urez na kaišu sprečava nakupljanje vlage. On je zaista vrhunski fitnes pratilac, spreman da tvoju udobnost i stil podigne na drugi nivo.

Stvoren da podrži tvoj stil života

Galaxy Fit2 je napravljen da bude jak kao ti. S obzirom na to da je vodootporan do 50 m po 5ATM sertifikatu, sa njim možeš da pomjeraš svoje granice. Kreni smjesta sa puno samopouzdanja.

Baterija tokom tipične upotrebe traje 15 dana

Tokom ekstremnog vježbanja potrebno je maksimalno angažovanje, a isto to bi trebalo da očekuješ i od svoje opreme. Galaxy Fit2 je spreman da te prati tokom cijelog dana. To je pratilac koji tokom dana uz minimalne prekide prati tvoju aktivnost, a tokom noći neprekidno nadgleda kvalitet tvog spavanja – sve to uz samo jedno punjenje.

Prijatelj koji te podsjeća da opereš ruke

Uz podsjećanje da opereš ruke tvoja lična higijena ostaće na visokom nivou. Podesi alarm koji će te podsjećati u pravilnim razmacima. Tu je i praktičan tajmer kako bi pranje ruku trajalo koliko treba. Pravi prijatelj koji ti pomaže da sačuvaš svoje zdravlje.

Do boljeg noćnog odmora preko šablona spavanja

Dobar noćni san napuniće te energijom za cijeli dan. Galaxy Fit2 meri razne faktore i daje ti savjete kako da poboljšaš kvalitet spavanja. Uvidom u intuitivne rezultate direktno u Samsung Health aplikaciji imaćeš vrlo korisna saznanja o svom spavanju.

Dobre navike za život bez stresa

Stavljanje stresa pod kontrolu je preduslov za očuvanje zdravlja, kako mentalnog, tako i fizičkog. Uskladi rad svog Galaxy Fit2 sata sa Samsung Health aplikacijom kako bi on automatski mogao da prati nivo stresa pod kojim se nalaziš. Kada je nivo stresa visok, znaćeš da je trenutak da ga ublažiš vježbama disanja. Udahni duboko i opusti se.

Preko 70 lica sata za svaki stil

Svako ima svoj poseban stil po kome se izdvaja. Galaxy Fit2 ti daje priliku da se izraziš zahvaljujući ogromnom izboru lica sata. Sa izborom od 70 različitih lica sata koja se mogu preuzeti, izaberi ono pravo koje će najviše odgovarati tvom stilu i potrebama.

Izvor: www.samsung.com/rs/