Zvuk koji se obavija oko tebe

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X. Moć stvaranja surround zvuka. Samsung Soundbar podržava DTS Virtual:X format zvuka. To znači da će zvuk koji čuješ imati novi 3D oblik.

Neviđeno ispunjen i dubok

Subwoofer uključen. Popravi svoj doživljaj slušanja uz subwoofer koji je obuhvaćen kupovinom soundbar-a. Naglašavanjem basa zvuk se ispunjava dubljim i preciznijim notama, a uz soundbar zvučni doživljaj je kao u pozorištu.

Zvuk prilagođen različitim sadržajima

Prilagodljiv zvuk Lite. Soundbar automatski analizira zvuk koji dolazi sa tvog izvora kako bi audio-zapis prilagodio datom sadržaju. U svakom slučaju, tokom bučnih prenosa utakmica ili tihog dijaloga neke drame, možeš se osloniti na to da će ti soundbar pružiti čist zvuk za optimalni TV doživljaj.

Zvuk prilagođen gejmingu

Uključi svoju konzolu i odmah se prepusti zvučnim efektima koje i očekuješ. Automatskim podešavanjem zvuka igrice koju igraš i tehnologijom koja uklanja ometajuće zvuke sprečavanjem mješanja signala, imaćeš značajnu prednost, jer ćeš tačno znati sa koje strane zvuk dolazi.

Svet zvuka sa jednim daljinskim

Jedan daljinski upravljač. Ne treba ti nekoliko daljinskih. Sa Samsung daljinskim za TV, i to direktno sa TV-a, kontroliši osnovne funkcije soundbar-a, kao što su uključivanje, jačina, pa čak i zvučni efekti.

Više zvuka, bez kablova

Kompatibilan sa bežičnim surround zvukom. Bežični Surround Kit omogućava proširivanje soundbar-a tako da od njega dobiješ sistem surround zvuka bez gomile kablova. Nakon povezivanja sa soundbar-om, ovakav sistem kanala će atmosferu ispuniti surround zvukom.

Izvor: www.samsung.com/rs/