Ostavi telefon u futroli

Tvoj telefon će se puniti i dok je zaštićen futrolom. Punjenje se odvija i preko laganih futrola, zato nema potrebe da se zamaraš vađenjem telefona – samo ga spusti i napuni.

* Neophodno je uređaj staviti na središnji deo lijeve podloge i poravnati ga sa punjačem. * Testiranje procesa punjenja sprovedeno je samo za Samsung proizvode. * Futrole deblje od 3 mm mogu prouzrokovati pad snage i zagrijavanje, što za posljedicu ima duže vrijeme punjenja. * Vrijeme punjenja može se razlikovati u zavisnosti od uslova punjenja i materijala futrole. * Preporučuje se stavljanje uređaja na središnji dio punjača.

Priguši svjetla i lijepo spavaj

Nema potrebe da ti jaka svjetlost ometa san. Prijatno LED svetlo ne samo što intuitivno mijenja boje i pokazuje status napunjenosti već se može podesiti tako da bude blaže kako ti ne bi ometalo san.

* Prigušenje LED svjetla može se kontrolisati samo preko mobilnog telefona (počev od serija Galaxy S10 i Note10). * Prigušenje svjetla se u Podešavanjima može zakazati, tako da se Brzo bežično punjenje u određenom trenutku isključi i priguši LED svjetlo.

Energija za dopunu

Preuzmi energiju koja ti je potrebna brzo, zahvaljujući podršci za brzo punjenje snage do 9 W. Kompatibilnost sa USB-PD i AFC putnim adapterima omogućavaju laku dopunu baterije gdje god da se nalaziš.

* Brzo punjenje omogućeno je samo za pametne telefone. Podržava Galaxy Note5 ili iPhone 8 i novije uređaje. * Brzina punjenja može varirati u zavisnosti od uređaja. Stvarna brzina punjenja može varirati i u zavisnosti od upotrebe, uslova punjenja i drugih faktora. * Kompatibilni Apple uređaji sa podrškom za bežično punjenje do 7,5 W brzog punjenja. * USB-PD (Power Delivery) i AFC (Adaptive Fast Charging) ad

Galaxy satovi su na svom mjestu

Postavi Galaxy Watch sat na predviđeno mjesto i brzo će se napuniti. Na tom mjestu sa desne strane se nalazi unutrašnji magnet zahvaljujući kom sat ostaje bezbjedno na mjestu čim ga spustiš.

Radi dobro sa ostalim uređajima

Bežični Duo punjač je kompatibilan sa velikim brojem uređaja. Punjenje raznih uređaja, od telefona do satova, vrlo je jednostavno.

Jedan punjač, dva uređaja

Istovremeno napuni svoj omiljeni par uređaja kako bi uživao u oba – to mogu biti tvoj telefon i Galaxy Watch ili tvoj Galaxy Watch i slušalice. Tokom noći ih stavi na punjenje i spremno ćeš dočekati jutro.

Izvor: www.samsung.com/rs/