Fitnes nadohvat ruke

Nemoj samo da slušaš svoje tijelo. Upoznaj ga.

Prati svoj fitnes napredak na našem prvom pametnom satu koji meri tjelesnu strukturu. Poznajući odnos masti, mišićne mase i vode u svom tijelu, lakše ćeš dostići svoje ciljeve. Samsung BioActive Sensor i naš najbrži čip su do sada najveće inovacije, a ugrađeni su u Galaxy Watch satove.

Body Composition

Izmjeri svoju tjelesnu masu BIA metodom za 15 sekundi pomoću samo dva prsta. Bilo kada, bilo gdje. Novi Samsung BioActive Sensor prikazuje sastav u realnom vremenu i obavještava te dok radiš na svojim zdravstvenim ciljevima.

Partneri u vježbanju ti pružaju podrška

Navedi neki trening. Ovaj sat može da ga prati.

Prati svoje aktivnosti i fitnes rezultate na satu i mobilnom telefonu. Vodi računa o broju koraka koje napraviš i utrošenim kalorijama, ali za svaki slučaj budi i dalje na GPS mreži. Galaxy Watch4 sat se upoznaje sa tvojom rutinom prepoznajući fizičke aktivnosti, a uz podršku za preko 90 različitih vežbi u stanju je da ti dostavi veoma precizan izvještaj sa treninga.

Najkompletnija analiza spavanja na Galaxy Watch uređaju

Stavljanjem sata u funkciju za praćenje spavanja dok odmaraš, on prepoznaje fazu ulaska u san i analizira sve njegove faze, i to holistički. Poboljšane opcije mjerenja omogućavaju ti da provjeriš nivo kiseonika u krvi i obrazac hrkanja (ukoliko postoje indicije). Uz to, možeš imati uvid u najnovija istraživanja Nacionalne fondacije za spavanje i sebi obezbjediš bolje i duže spavanje.

Izvor: www.samsung.com/rs/