Najbrži Galaxy čip do sada

Bilo da vloguješ cijeli dan, igraš igrice noću ili samo skroluješ po fidu, procesor 4 nm održava tvoj doživljaj nevjerovatno tečnim.

Uživaj u noćnom životu bez uključivanja u struju

Život ne čeka, a pauza radi dopunjavanja je rizik da ćeš nešto propustiti. Baterija se inteligentno prilagođava načinu na koji koristiš telefon, pa traje daleko duže od 24 sata.

Teško dostižno

Ne plaši se da pogledaš u telefon koji ti je ispao ako imaš Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na ekranu i zadnjoj strani. Telefon je okružen poliranim, zaštitnim okvirom od oklopnog aluminijuma, a uz IP68 oznaku vodootpornosti odolijeva i vodi, bez problema.

Prebacuj pametno

Raspakuj. Podesi. Stvori. Pametno prebacivanje je funkcija koja prenosi podatke sa telefona koji trenutno koristiš — galeriju, biljeleške, kontakte i sve ostalo — potpuno neprimjetno. Čak i ako je riječ o drugom OS.

Ciljevi grupnog razgovora

Okupi ekipu na Google Duo. Postoji jedan jednostavan način da se najbolje društvo okupi uz utakmicu ili pogleda kvalitetni video, a da sve bude kao u stvarnom životu. Pozovi ih i prebaci sadržaj na TV gdje svi mogu sve da vide.

Debi multitaskinga na velikom ekranu

Tvoj noćni video bi mogao malo da uživa na velikom TV-u. Koristeći Smart View prebaci sadržaj na TV, bilo preslikavanjem telefonskog ekrana ili preko drugih aplikacija bez prekidanja emisije.

Začuđujuće lako. Tvoj telefon je na tvom PC računaru

Još je lakše nego što misliš – pristupaj aplikacijama direktno na PC računaru. Koristeći aplikaciju Recent vidjećeš tri najskorije korišćene aplikacije kojima možeš brzo da pristupiš na svom desktopu.

Izvor: www.samsung.com/rs/