Od sada bez straha od prosipanja i prskanja

Sa IP67 kao oznakom otpornosti na vodu i prašinu, Galaxy A53 5G može da izdrži potapanje u slatkoj vodi do 1,0 metra dubine u trajanju od 30 minuta. Uz dodatnu zaštitu koju mu pruža Gorilla Glass 5, tvoj uređaj je još čvršći i manje sklon grebanju.

Imerzivan zvuk na dlanu

Prostorni doživljaj za koji nije potreban studio. Uroni u radnju filma, energiju pjesme ili videa uz Dolby Atmos koji svaku notu obogaćuje detaljima i jasnoćom.

Game Booster aplikacija ti daje prednost

Igraj da pobijediš. Game Booster prati tvoj igrački šablon i vrši optimizaciju baterije, temperature i memorije uređaja, dok istovremeno blokira pozadinske aktivnosti i notifikacije kako ti ne bi skretali pažnju.

Štiti ono što je tebi važno

Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti tvoj telefon od trenutka kada ga prvi put uključiš. Nudeći višeslojnu bezbjednost, čuva tvoje najosjetljivije informacije od zlonamjernih programa i prijetnji.

Samo dodirni da otključaš

Uđi i ne brini. Uz ugrađen senzor otiska prsta na ekranu otvaranje aplikacija i web-stranica je trenutno, ali bezbjedno.

Tvoja privatnost je zaštićena

Sačuvaj svoje lične fotografije, video-zapise, aplikacije i podatke na bezbjednom mjestu, u Secure folderu koji radi pod Samsung Knox bezbjednosnom platformom i zaštiti svoje podatke od zlonamjernih napada. Dodaj lozinku ili otisak prsta sa kojima samo ti možeš pristupiti podacima.

Tvoj Galaxy. Na tvoj način

Samo tvoje na tvoj način. Prilagodi Galaxy kroz One UI 4 i neka njegov jedinstven izgled odgovara tvojoj ličnoj auri. Kreiraj alat po svojoj mjeri, alat sa kojim ćeš svoje zadatke završavati s lakoćom, a omiljene funkcije ti biti odmah dostupne.

Na vezi bez problema

Funkcija za Automatsko prebacivanje koje Buds slušalice imaju odlučuje o tome šta bi tvoje uši trebalo da čuju. Dok gledaš film na tabletu, javićeš se na dolazeći poziv i prije nego što primjetiš da je on prebačen. Kada završiš razgovor, možeš odmah nastaviti sa gledanjem.

Slušalice za slušanje u društvu

Koračanje pločnicima u društvu najboljeg prijatelja. Uz Buds Together, jednostavna šetnja u društvu postaje nenadmašni doživljaj.

Aplikacije na Galaxy A53 5G, sada na PC-ju

Uz Link to Windows, svojim porukama, notifikacijama i drugim mobilnim aplikacijama možeš pristupati direktno sa svog računara.

Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju kod nas

Uživaj u spokoju koji dobijaš kada odlučiš da kupiš Samsung Galaxy pametan telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija aplikacije Samsung Members olakšavaju poboljšanje performansi tvog uređaja, dok ti naš korisnički servis pomaže da riješiš probleme kada ti je potrebna dodatna podrška.

Izvor: www.samsung.com/rs/