Nemoj samo da slušaš svoje tijelo. Upoznaj ga

Prati svoj fitnes napredak na našem prvom pametnom satu koji mjeri tjelesnu strukturu. Poznajući odnos masti, mišićne mase i vode u svom tijelu, lakše ćeš dostići svoje ciljeve. Samsung BioActive Sensor i naš najbrži čip su do sada najveće inovacije, a ugrađeni su u Galaxy Watch satove.

Prati kako napreduješ ka svom zdravstvenom cilju

Postavi ciljeve za težinu, procenat tjelesnih masti i mišićnu masu. Prati napredak dok te Galaxy Watch4 Classic sat podsjeća na ciljeve, i ne dozvoli da izgubiš motivaciju. Raduj se postignutim ciljevima uz značke koje ćeš dobiti i izgradi i zdravo tijelo, i zdrav duh

Usavršeni podaci za trkače i bicikliste

Mjeri kako se tvoje tijelo ponaša tokom vježbanja i provjeri svoj puls u pauzama. Zahvaljujući usavršenom indeksu i postojanju intervalnog treninga na Galaxy Watch4 Classic satu, vježbe sada mogu biti optimizovane i trening usmjeren ka novim ciljevima performansi. 

Povezan rad sata i telefona za bicikliste 

Galaxy Watch4 Classic sat mjeri puls i kalorije, a podaci se mogu pratiti na većem ekranu telefona u realnom vremenu. Tako tvoj telefon može imati funkciju kontrolne table.

Partneri na vježbanju pružaju ti podrška

Uživaj u svakom pređenom koraku sa prijateljima i porodicom zahvaljujući Galaxy Watch4 Classic uređaju. Prati svoje korake i takmiči se sa prijateljima u zabavnom takmičenju putem dopisivanja uživo. Izazove prate prigodne značke i sistem bodovanja da bi vježbanje bilo zanimljivo, motivišuće i nagrađeno u društvu.

Mjeri nivo kiseonika u krvi sa svog zgloba

Instalirana funkcija mjerenja nivoa kiseonika u krvi kod Galaxy Watch4 sata u svakom trenutku omogućava provjeru količine kiseonika u krvotoku. Saturacija kiseonikom je direktno povezana sa fizičkim performansama, pa praćenje kiseonika u krvi pomaže u očuvanju zdravlja. 

Izvor: www.samsung.com/rs/