HUAWEI XD optika obezbeđuje veću jasnoću fotografija napravljenih pametnim telefonom, dok unapređena HUAWEI XD Fusion Pro image pomaže u reprodukovanju detalja sadržajnih slika. Matrix glavnih kamera prikazuje vam svijet pravih boja dok je SuperZoom matrix u stanju da fotografiše slike vrhunske jasnoće, iz blizine ili iz daljine, u širokom ili u krupnom planu.

Prikazuje realne boje.

True-Chroma Image funkcija, odlikuje se unapređenim sistemom opažanja svjetla, širokim spektrom boja P3 kao i podešavanjem preko 2.000 boja za prikaz svijeta u svim njegovim realnim bojama.

Vidjeti je vjerovati

Pravi stručnjak za razjašnjavanje suptilnih razlika između boja, tako da nikada nećete zaboraviti svoj omiljeni pogled.

Pretvorite male stvari u velike

Otkrijte male predmete iz blizine od svega 2,5 cm uz super makro funkciju i zumirajte kako biste vidjeli izuzetne teksture i detalje.

Jasnoća je prioritet

 Nova HUAWEI XD optika i nova HUAWEI XD Fusion Pro image funkcija omogućava sposobnost primanja veće količine svjetlosti, što za rezultat daje više detalja prilikom snimanja i fotografisanja. U kojoj god situaciji da se nalazite, možete da napravite savršeno jasne fotografije.

Van vidokruga, a pravo pred vašim očima

Periskopska telefoto kamera od 64 MP⁠ približava stvari iz daljine, dok je HUAWEI XD optika značajno poboljšala kvalitet slike. Sa opsegom zuma do 0.5x do 100x, uvijek možete da dobijete jasan i stabilan snimak.

Blizu ili daleko, nema više zamućenosti

 Unapređena AIS Pro radi sa OIS-om kako bi se postigao zaista stabilan snimak, što vam pomaže da snimate i kroz prozor automobila, ili uzbudljive trenutke utakmice. Vaše fotografije i snimci više nikad neće biti uništeni zbog nemirnih ruku.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs