Elegantan, neprimjetan, fantastičan

Galaxy Watch4 ima jednostavan dizajn sa pojednostavljenim Armor Aluminum metalnim okvirom. Obezbjeđuje vrhunski izgled i funkcionalnost tvojim treninzima i svakodnevnim zadacima. Izaberi neki od ponuđenih kaiševa za sat, uključujući Hybrid kožni kaiš i Sportski kaiš da kreiraš sopstveni izgled sata. Počasti svoj zglob visokokvalitetnim materijalima, udobnošću nošenja, kao i podlogama otpornim na znojenje.

Novi dan, novo lice sata

Izaberi između analognog i digitalnog lica sata uz mnoštvo pozadina, fontova i boja koje odgovaraju tvom ukusu, vremenskim prilikama ili nekom događaju. Učini lice svog sata jedinstvenim pomoću AR emotikona koji odražavaju tvoj stil, dok animirana grafika prikazuje tvoje aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Pravi timski igrač

Kao prvi pametan sat koji radi na Samsung Wear OS, Galaxy Watch4 pruža nesmetan pristup omiljenim aplikacijama sa zgloba. Tu te čeka ogroman izbor aplikacija, počevši od aplikacija za strimovanje muzike do svega ostalog, u ogromnoj biblioteci zdravstvenih i fitnes aplikacija.

Izvor: www.samsung.com/rs/