Elegancija na dlanu

Sijajte poput dijamanta sa istinski vrhunskim sjajem na mikro staklu. Zahvaljujući ovom 3D dizanju mikroskulpture, možete osjetiti umjetnost svjetlosti na dlanu.

Besprijekorna svestranost

Multidimenzionalni preklop ojačan inovativnim materijalima koji se sklapa kako bi savršeno prianjao i koji se rasklapa bez ikakvih znakova gužvanja. U trenutku se pretvara iz džepne veličine u vrhunski pametni telefon sa ekranom pune veličine.

Nevjerovatni pogledi

Odnos 21:9 na širokom 6,9″ glavnom ekranu omogućava impresivna vizuelna iskustva. Osjetite glatkoću uz brzinu osvežavanja slike od 120 Hz. Široka P3 paleta nudi više od milijardu boja za autentične tonove i sliku. Uklonite refleksiju i odsjaj pomoću nano optičkog sloja. Visokofrekventna PWM kontrola zatamnjenja od 1.440 Hz omogućava komforno gledanje čak i uslovima slabog osvjetljenja.

Promijenite način na koji vidite svijet

Potpuno nova Ultra Spectrum Image tehnologija inkorporira HUAWEI XD optiku i True-Chroma Image Engine, poboljšavajući jasnoću i vidljivost svjetla kako bi se iznijeli prirodni detalji i žive boje za realističnu i nevjerovatnu fotografiju.

Super Portret, Super Pro

Zabiljeležite teksture i detalje kao nikada ranije i izvucite svoje prirodne konture i ljepotu otkrivajući autentični ton kože i kozmetiku uz Ultra Spectrum Camera Matrix

Pokažite šta boja može učiniti

True-Chroma Image Engine omogućava prikaz u pravim bojama, oživljavajući suptilne karakteristike i distinkcije boja.

To je stvarno blizu

Snimite izuzetne teksture i nevjerovatne detalje pomoću makro snimka na blizini od 2,5 cm. Uveličajte neočekivana iznenađenja.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs