Kompanija Roaming Electronics, najveći domaći distributer mobilnih telefona i multimedijalnih uređaja, još jednom je, tradicionalno, na Zlatiboru okupila svoje partnere. Preko 130 učesnika skupa imalo je prilike da tokom dva dana razmjeni poslovna iskustva, unaprijedi međusobnu komunikaciju, ali i da se upozna sa nekim novitetima u portfoliu proizvođača čije uređaje Roaming Electronics distribuira na ovim prostorima.

Prisutnima sa na prezentaciji održanoj u Hotelu Mona, obratio gospodin Aleksandar Janković, generalni direktor Roaming Electronics-a. On je u svom pozdravnom govoru naglasio da Roaming ostaje posvećen svom distributivnom kanalu i zdravoj komunikaciji sa partnerima, naglašavajući važnost ovakvih skupova za dalje unapređenje poslovnih odnosa. Iz godine u godinu, Roaming ostvaruje sve bolje rezultate, pojačava svoj tržišni udio, istovremeno uspjevajući da svojoj ponudi pridoda nove, partnerima zanimljive distributivne programe.

Bila je ovo takođe i jedinstvena prilika da partneri Roaminga u direktnom kontaktu sa predstavnicima proizvođača saznaju sve o novitetima u ponudi, onome što nas očekuje, te da u saradnji sa njima kreiraju neka buduća poslovna ostvarenja. U samoj konferencijskoj sali priređena je i postavka najnovijih uređaja iz distributivnog programa Roaming Electronicsa, a ovom skupu prisustvovali su i mnogobrojni predstavnici kompanija Huawei, Samsung, LG, TCL, Philip Morris, Hisense, PlayStation i drugi.  Pored svjetski poznatih brendova, Roaming je prikazao i svoje brendove kao što su Alpha televizori i Štark TV nosači. Alpha uređaji su privukli pažnju svih prisutnih svojim elegantnim dizajnom i evidentnim kvalitetom, a Štark je već prepoznat na tržištu po upadljivom dizajnu ambalaže i konkuretnim cijenama. Nakon prezentacionog bloka održan je i nagradni kviz tokom kojeg su oni koji su pokazali najviše znanja imali mogućnost da osvoje i vrlo vrijedne nagrade kao što su Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10  i LG televizor od 55 inča.

Naravno, osim zvaničnog dijela, tradicionalni Roaming-ov partnerski skup podrazumjeva i ostale vidove druženja sa partnerima – a naravno, ni ovog puta nisu izostavljeni zabavni sadržaji. Nakon tradicionalne zajedničke večere, subota je bila dan za uživanje u zabavnim sadržajima. Avantura park je tako ugostio goste kompanije Roaming Electronics, a svi prisutni su mogli da uživaju u brojnim zanimljivim sadržajima kao što je vožnja kvada, zip line i mnoge druge aktivnosti koje su im bili na raspolaganju – a za kompletan utisak i uživanje prisutnih pobrinuo se i Zlatibor, svom svojom ljepotom.

Tako je protekao još jedan, treći u nizu partnerski skup kompanije Roaming – vidimo se naravno, sledeće godine!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ImageGrid_Widget”][/siteorigin_widget]