Želite najbolje za najmanje uloženog novca? Na pravom ste mjestu jer Alpha TV je upravo ono što vam preporučujemo. Alpha je brend kompanije Roaming Electronics koji je domaćim kupcima predstavljen 2015 godine te se vrlo brzo pozicionirao u sam vrh proizvođača televizora. Alpha televizori posjeduju prepoznatljiv i inovativan dizajn, kvalitetan servis i podršku te prihvatljivu cijenu sa 4 godine bezuslovne garancije.

Glavne osobine ALPHA TV:

  • Kvalitetan i pouzdan proizvod za pristupačnu cijenu
  • Dobar servis i podrška (customer service)
  • Duža garancija (kao potvrda pouzdanosti i trajnosti)
  • Proizvod koji ima sve tehnološke karakteristike i potrebne funkcije
  • Jednostavan za korištenje
  • Dizajn i inovacije u rangu sa premijum standardima kategorije

Kompanija Roaming Electronics kao ovlašteni distributer Alpha televizora želi da ponudi kupcu proizvod koji će on ponosno koristiti u svom domu, a pritom će za njega platiti razumnu cijenu koja se savršeno uklapa u kućni budžet većine potrošača.

Supertanak metalni ram (4mm širine)

Televizori Alpha brenda sadrže vrhunske panele A+ klase vodećih svjetskih proizvođača LED i drugih panela za televizore. Ono što najviše odlikuje ove televizore je supertanak metalni ram koji samim televizorima daje veću čvrstinu i izdržljivost od tradicionalnih televizora sa plastičnim ramovima.
Zbog svog specifičnog, minimalističkog i modernog dizajna, Alpha televizori su namijenjeni svima i mogu se koristiti u različitim prostorijama, od privatnih kuća do ugostiteljskih objakata i kancelarija. Ponudu Alpha TV proizvoda možete pogledati na https://shop.roaming-electronics.ba