Uz (tipičnu)* bateriju od 4.000 mAh koja traje, možeš izvući najviše iz svakog trenutka. Nema potrebe da brineš za punjenje – Galaxy A30s ima dodatak od 15 W za brzo punjenje tako da se možeš vratiti onome što radiš, a da ne propustiš ništa.

Jake performanse, brza obrada podataka

Galaxy A30s ima brzu obradu podataka i veliku memoriju tako da se možeš fokusirati na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgarni procesor i do 4 GB RAM memorije pruža nesmetane i efikasne performanse. Preuzimaj više i briši manje uz do 128 GB interne memorije. Dodaj 512 GB memorije uz microSD karticu.

Game Booster ti daje prednost

Povećaj performanse uz Game Booster. Smanji smetnje i unaprijedi vještinu uz namjenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici glatko i gotovo realno kretanje. Igraj najbolje što možeš pošto Game Booster uči tvoje obrasce korišćenja radi optimizacije baterije, temperature i memorije.

Zaštitna sigurnost dostupna svima

Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti tvoj uređaj od trenutka kada ga prvi put uključiš. Nudeći višeslojnu sigurnost, Knox čuva tvoje najosjetljivije informacije od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Otisak tvog prsta je ključ

Galaxy A30s posjeduje visokotehnološku biometrijsku provjeru. Čitač otiska na ekranu prepoznaje tvoj jedinstveni otisak prsta, tako da si ti jedina osoba koja može da jednim lakim potezom pritisne telefon i otključa ga.

Napravljen za fokusiranje

One UI pomaže ti da se fokusiraš na ono što ti je stvarno važno. Hardver i softver rade zajedno, uz sadržaj i funkcije na tvom raspolaganju kako bi do njih došao što brže. Koristi noćni režim za udoban doživljaj u mraku, a uz jasne i intuitivne vizualne predmete upotreba telefona dolazi prirodno.

Izvor: www.samsung.com/rs/