Alpha 32D5TDG LED se po dizajnu razlikuje od svega što ste do sada vidjeli i stvara novi pogled u budućnost. Sa ultralakim okvirom, ovaj televizor vam dozvoljava da široko sagledate svaki detalj bogatog HD Ready ekrana od 720p. Zamislite televizor ekrana 81.2 cm sa rezolucijom 1366 x 768 px, odnosno 720p HD Ready. Složićete se da zvuči nevjerovatno, jer ovaj Alpha LED TV u svom kvalitetnom ekranu nosi mnogo boja koje ćete po prvi put moći da sagledate u pravim nijansama. Sa ravnim ekranom uživaćete u nevjerovatnim prizorima iz bilo kojeg ugla u vašem stanu. Ovaj savremeni LED televizor će vam omogućiti da uočite svaki bitan detalj, bilo da gledate utakmicu ili ljubavni film.

TV za digitalno doba

Alpha LED TV posjeduje digitalne tjunere BVC C/T2, što znači da na ovom uređaju možete primati terestrijalne signale prve i druge generacije. Zanimljivo je da ovaj televizor posjeduje i analogni tjuner pa je na vama da odlučite koji izvor signala želite koristiti.


Uživajte u širokom pogledu

Sa dijagonalom ekrana 32 inča i uglom gledanja 170°/170° bićete u mogućnosti da osmotrite cijelu sliku koja se nalazi pred vama. Otkrijte nevjerovatne detalje kao pravi detektiv dok gledate svoje omiljene krim serije ili uživate u detaljima dok gledate omiljeni dokumentarac. Alpha 32D5TDG LED televizor posjeduje standardni kontrast 1200:1 i Standard, Music, User, Movie, Sports režime rada za prilagođavanje slike, praćene osvjetljenjem od 200 cd/m2. Sve ovo vam omogućava da uživate u ultraširokom pogledu ispred vas.

Dodatne funkcije za dodatnu sigurnost

Zahvaljujući dodatnim funkcijama Alpha 32D5TDG LED televizora, poput Parental Control funkcije, možete potpuno da se opustite i slobodno prepustite vaš daljinski upravljač djetetu i nastavite uživati u svom popodnevnom odmoru. Sa funkcijom Auto Standby, ukoliko volite da gledate filmove prije spavanja, jednostavno kada utonete u san i vaš televizor će zaspati.