Pogledaj cjelokupni prikaz na Infinity-O displeju

Infinity-O displej modela A51 optimizuje vizuelnu simetriju. Sada možeš nesmetano da igraš igrice, gledaš video-zapise, surfuješ i obavljaš više zadataka na FHD+ širokom ekranu od 6,5“, a sve to pomoću Super AMOLED tehnologije. Uživaj u doživljaju mobilnog telefona sa užim okvirom i maksimalnim uvećanjem svakog inča ekrana.

Dizajniran za unapređen nivo stila i udobnosti

Ritmički uzorak dizajna teme telefona A51 ogleda se u glatkim i elegantnim pastelnim nijansama, uključujući nijanse Prism Crush crnu, bijelu, plavu i roze. Vrhunski završni sjaj zaokružuje savršenu prefinjenost elegantnog i tankog telefona, uz savršeno uklapanje stila i udobnosti držanja telefona u ruci.

Četvorostruka kamera omogućava snimanje iz više perspektiva

Uslikaj fotografije ultravisoke rezolucije pomoću glavne kamere od 48 MP kako bi tvoje fotografije bile oštre i jasne i danju i noću. Ultraširoka kamera od 123° i 12 MP hvata mnogo više nego što možeš da sagledaš golim okom. Odaberi nadograđenu makrokameru od 5 MP za veoma rafinisane krupne planove i omogući da ono što slikaš uvijek bude istaknuto zahvaljujući višestrukim efektima Live focus dubinske kamere od 5 MP.

Sa istog mjesta uslikaj više nego što možeš da sagledaš golim okom

Uslikaj širu perspektivu pomoću šireg vidnog polja ultraširoke kamere. A uz glavnu kameru od 48 MP, tvoja priča ostaće svijetla i jasna tokom čitavog dana.

Makrokamera koja snima detalje u krupnom planu

Ugrađena makrokamera od 5 MP (40 mm) četvorostruke kamere pravi jasne i kvalitetne snimke, što ti pomaže da naglasiš i najfinije detalje krupnog plana. Primeni i prilagodi prirodno zamućenje pozadine (Bokeh) tako što ćeš izolovati glavni subjekt fotografije i povećati vizuelni doživljaj.

Snima glatko i pouzdano, baš poput profesionalca

Galaxy A51 pravi profesionalne filmske akcione snimke zahvaljujući ultraširokoj kameri i prediktivnom softveru. Super stabilizacija ti omogućava da bez poteškoća praviš video-zapise uživo, čak i kada si usred neke avanture.

Zahvaljujući dubinskoj kameri, ono što slikaš biće u centru fotografije

Dubinska kamera od 5 MP omogućava ti da podešavaš dubinu polja pre i nakon slikanja. Napredna dubinska kamera od 5 MP uklanja neželjeni pozadinski šum sa tvojih slika kako bi izgledale još profesionalnije.

Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom

Želiš da tvoji selfiji izgledaju dobro. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 32 MP telefona Galaxy A51 pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. A uz Selfi fokus koji blago zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvijezda.

Izvor: www.samsung.com/rs/