Upoznaj ekran sa manje ivica i više prikaza

Super AMOLED Plus tehnologija boja simetrično usklađenog Infiniti-O displeja od 6,7 inča telefona Galaxy A71 omogućava realistične boje u svemu što gledaš i radiš – od igranja igrica i gledanja filmova do surfovanja po internetu i multitaskinga. Uživaj još više u onome što voliš sa ekranom koji te neće sputavati u tome.

Očaravajuće pastelne boje uparene sa dinamičnom šarom

Zahvaljujući glatkom i elegantnom dizajnu sa zaobljenim ivicama, Galaxy A71 zadovoljava sve estetske kriterijume, a uz to je i udoban za držanje. Njegova vrhunska sjajna završna obrada olakšava držanje u ruci, a ritmičko smjenjivanje šara daje jedinstven pečat svim izdanjima: Dijamant crna, srebrna, plava i roze.

Više kamera za fotografisanje veće površine

Bez obzira na to da li je potrebno uhvatiti krupan plan, ultraširok snimak, fotografiju u noćnom režimu ili dodati umetničko zamućenje uz Bokeh efekat, četvorostruka kamera modela A71 omogućava ti vrhunski kvalitet i jednostavnost korišćenja. Zahvaljujući glavnoj kameri od 64 MP preko ultraširoke kamere od 123° i 12 MP do makrokamere od 5 MP i dubinske kamere od 5 MP, A71 spreman je za svaku priliku.

Proširi snimak pomoću ultraširoke kamere

Uslikaj širu perspektivu pomoću šireg vidnog polja ultraširoke kamere. Ugao gledanja od 123 stepena sličan je ljudskom vidu, što znači da će biti manje podrhtavanja kada pokušavaš da uslikaš taj savršen snimak obrisa grada.

Makrokamera ti omogućava da uhvatiš i najsitnije detalje

Ugrađena makrokamera od 5 MP (40 mm) četvorostruke kamere pravi jasne i kvalitetne snimke, što ti pomaže da naglasiš i najfinije detalje krupnog plana. Primeni i prilagodi prirodno zamućenje pozadine (Bokeh) tako što ćeš izolovati glavni subjekt fotografije i povećati vizuelni doživljaj.

Izvor: www.samsung.com/rs/