Ovo je telefon koji će promijeniti svijet fotografije.

Upoznaj Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra. Snimanje 8K video zapisa će promijeniti ne samo način na koji praviš snimke već i fotografije. Dodaj na to Samsung Knox za sigurnost, inteligentnu bateriju, moćan procesor i ogroman prostor za skladištenje podataka i Galaxy S20 serija će te uvesti u potpuno novi svijet mobilnosti.

Veliki napredak u rezoluciji i zumu za fotografije na mobilnim uređajima

108MP ti omogućava da zumiraš opet i ponovo

Naš najnapredniji zum do sada te vodi tamo gde ni jedan drugi mobilni uređaj nije bio

Zumiraj 100x da pronađeš detalje za koje ni ne znaš da postoje. Počinje sa 10x hibridnim optičkim zumom koji je moguć zahvaljujući revolucionarnom preklopljenom objektivu i senzoru visoke rezolucije. U kombinaciji sa zumiranjem visoke rezolucije funkcijom unapređenom od strane vještačke inteligencije kamere, možeš da se približiš akciji i zabilježiš momente koji bi ti inače promakli.

Neka bude noć

Gotovo smo utrostručili veličinu senzora tako da možeš da snimaš bolje noćne fotografije. Pri slabom osvjetljenju, sistem kamera profesionalnog kvaliteta snima više fotografija odjednom, spajajući ih u jednu zadivljujuću fotografiju sa manje zamućenja i vizuelnih smetnji. Uz veći senzor i vještačku inteligenciju, prebacivanje u ,,Noćni režim,, omogućava snimanje noćnih scena koje će biti jasne kao da su snimane danju.

8K Video snimak

Snimanje 8K video zapisa mijenja iz korjena način na koji fotografišeš i praviš snimke. Rezoluciju mobilnih uređaja smo unaprijedili sa 4k na čak 8K. To je četiri puta veća rezolucija u odnosu na UHD i 16 puta veća u odnosu na FHD. To znači da ćeš tebi važne trenutke moći da zabilježiš u super visokoj rezoluciji.

Iz 8K video snimka možeš izvući čak i fotografije od 33MP

To je potpuno novi način snimanja fotografija svaki put kada pritisneš dugme za snimanje. 8K video pretvara svaki kadar u fotografiju visoke rezolucije koju možeš da zumiraš da dobiješ jedinstvene i neponovljive snimke.

Stabilno. Stabilnije. Superstabilno

Sofisticirana vještačka inteligencija stabilizuje video kao akciona kamera. Veći senzor i stablizator protiv kotrljanja uravnotežuje kretanje kamere tako da tvoji snimci neće biti nestabilni i zamućeni već superstablini i jasni.

Potpuno novi način da snimiš jednu fotografiju i pretvoriš je u više formata

Funkcija Pojedinačnog snimka u suštini predstavlja unapređeni režim rafalnog snimanja. Pomoću revolucionarne vještačke inteligencije, ova funkcija ti omogućava da snimiš do 10 sekundi i zatim kao rezultat dobiješ različite formate – to znači da možeš da odabereš najbolji stil za dati trenutak bez potrebe za ponovnim snimanjem.

Napajanje koje traje i traje i traje

Naše baterije su snažne, sa maksimalnom snagom od 5000 mAh. Ali se one takođe inteligentno prilagođavaju tvojim navikama pri korišćenju mobilnih uređaja tako da štede energiju i traju duže pri jednom punjenju.

Brisanje sadržaja je stvar prošlosti

Dovoljno mjesta za skladištenje 750.000 tvojih omljenih fotografija. Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra telefoni sadrže moćnu kameru kao i puno ugrađene memorije gdje možeš da čuvaš sve svoje fotografije i video snimke u visokoj rezoluciji. Memoriju možeš da proširiš microSD karticom tako da dobiješ još više memorije – do ukupno 1,5 TB.

Unaprijedili smo cjelokupni bezbjednosni sistem tako da ono što je tvoje ostane samo tvoje

Napravili smo bezbjedan i siguran procesor namijenjen zaštiti tvog PIN-a, lozinke, oblika i privatnog ključa na Blockchain mreži. U kombinaciji sa Knox platformom, bezbjednost je ugrađena u svaki dio tvog telefona, od hardvera do softvera. Da privatni podaci ostanu privatni.

Izvor: www.samsung.com/rs/