Funkcija superstabilizacije (Super Steady) snima svakodnevne prizore uz impresivnu stabilnost

Galaxy A71 pravi visokokvalitetne filmske akcione snimke zahvaljujući ultraširokoj kameri i prediktivnom softveru. Superstabilizacija ti omogućava da bez poteškoća praviš video-zapise uživo, čak i kada si usred neke avanture.

Zamagli ono što se nalazi u pozadini da bi istakao ono što se nalazi naprijed

Dubinska kamera od 5 MP omogućava ti da podešavaš dubinu polja prije i nakon slikanja. Uklanja neželjeni pozadinski šum sa tvojih slika kako bi izgledale još profesionalnije.

Pomoću Selfi fokusa napravićeš veći selfi

Želiš da tvoji selfiji izgledaju dobro. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 32 MP telefona Galaxy A71 pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. A uz Selfi fokus koji blago zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvijezda.

Baterija koja će potrajati dovoljno dugo da maksimalno iskoristiš dan

Dok završavaš svoje obaveze van kuće, potreban ti je telefon čija baterija može to da izdrži. Baterija kapaciteta 4.500 mAh modela A71 omogućava ti da snimaš i podijeliš fotografije i video-zapise i da igraš igrice. A ako je baterija na izdisaju, napuni je pomoću superbrzog punjenja od 25 W.

Moćne performanse pomažu ti da uradiš više

Galaxy A71 brzo obrađuje podatke i ima veliku memoriju tako da možeš da se fokusiraš na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgarni procesor i do 8 GB RAM memorije pruža nesmetane i efikasne performanse. Preuzimaj više i briši manje uz do 128 GB interne memorije. Dodaj 512 GB memorije uz microSD karticu.

Game Booster

Game Booster vinuće performanse do neviđenih razmjera. Smanji smetnje i unaprijedi vještinu uz namjenski interfejs i lako dostupan meni. Frame Booster pruža grafici glatko i gotovo realno kretanje. Igraj najbolje što možeš pošto Game Booster pamti tvoje obrasce korišćenja kako bi optimizovao bateriju, temperaturu i memoriju.

Napravljena za fokusiranje

One UI pomaže ti da se fokusiraš na ono što ti je stvarno važno. Hardver i softver rade zajedno kako bi se do sadržaja i funkcija došlo laganim prevlačenjem prsta. Koristi Noćni režim za udoban doživljaj u mraku, a uz jasan i intuitivan vizuelni pregled, telefon ćeš koristiti kao da si rođen sa njim.

Održavaj svoj uređaj u savršenom stanju kod nas

Uživaj u spokoju koji dobijaš kada odlučiš da kupiš Galaxy pametan telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija aplikacije Samsung Members olakšava poboljšanje performansi tvog uređaja, dok ti naš korisnički servis pomaže da riješiš probleme kada ti je potrebna dodatna pomoć.

Izvor: www.samsung.com/rs/