Uzbuđenje za vaše uši

Osim što su nevjerovatne za slušanje, potpuno nove HUAWEI FreeBuds 3 su takođe i prelijepe na pogled. Inspirisano prirodom, simetrički kružno kućište za punjenje je prelijepo na pogled a dovoljno kompaktno za držanje u džepu, torbi ili na bilo kom mjestu. Dostupno u bijeloj i crnoj boji.

Osjetite udobnost u sjajnom zvuku

Delfin bionički dizajn modela HUAWEI FreeBuds 3 savršeno prijanja uhu za udobnije i stabilnije nošenje, uz omogućavanje fokusiranog zvuka duboko u ušima. Open-fit dizajn je ergonomski osmišljen tako da obezbijedi maksimalnu udobnost.

Revolucija čipseta: Redefinisanje Bluetooth konekcija

Opremljene prvim svjetskim BT / BLE sertifikovanim dualnim 5.1 SoC Bluetooth-om, HUAWEI izohronskom tehnologijom dvostrukog prenosa i audio procesorom od 356 MHz koji je vodeći u klasi, HUAWEI FreeBuds 3 omogućavaju stabilnu i brzu Bluetooth konekciju, kao i preciznu audio i video sinhronizaciju. Igre su zabavnije a video klipovi su imerzivniji.

Čisto slušanje uz aktivno smanjenje šuma

ANC kombinovan sa vodećim procesorom zvuka omogućava precizno smanjenje šuma iz okruženja sa optimizacijom u realnom vremenu, hvatajući i smanjujući šum čak i dok se mijenja. Bez obzira na to da li ste u prepunom metrou ili bučnom restoranu, i dalje možete uživati u kristalno čistoj muzici.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/