Zahvaljujući A1 pametnom čipsetu, HUAWEI FreeBuds 3 mogu da eliminišu pozadinski šum tokom poziva i istovremeno pojačaju vaš glas. Pozivi se čuju kao razgovori uživo

Senzor za koštanu provodljivost, jasno pozivanje

Sa ugrađenim glasovnim senzorom za koštanu provodljivost, HUAWEI FreeBuds 3 mogu bolje da prepoznaju vaš glas preko vibracija kostiju tako da će vaš glas biti unapređen shodno tome kako bi postao jasan i kako bi se izdvojio tokom telefonskih poziva, uz smanjenje šuma okruženja.

Aerodinamički dizajn mikrofona

Zvuk vjetra kreira smetnje prilikom poziva. Aerodinamički kanalni dizajn mikrofona može potisnuti prolazni vjetar kako bi efikasno smanjio buku vjetra, tako da možete imati jasne pozive tokom šetnje po vjetrovitom danu, tokom trčanja ili čak vožnje na 20 km/h.

Zvuk studijskog kvaliteta

Dinamički drajver od 14 mm, visoke preciznosti i osjetljivosti, je pažljivo podešen kako bi omogućio da se svaka nota obnovi na originalnu izuzetnost. Zaslužujete bolji zvuk.

Glasan bas

Složena cijev za bas, pametno je ušuškana u svaku slušalicu. Glasnije, snažnije, čvršće i upečatljivije. Osjećajte se kao da uživate u muzici u studiju.

Pop otvaranje, trenutno uparivanje

Pri prvom uparivanju HUAWEI FreeBuds 3, jednostavno kliknite na prozor koji se pojavljuje radi uparivanja. Sljedeće uparivanje biće automatsko.
Odmah uživajte u omiljenoj muzici.

Pritisnite u ritmu

HUAWEI FreeBuds 3 intuitivne kontrole se jednostavno i neprimjetno prilagođavaju vašem životu. Dva puta dodirnite desnu da biste pokrenuli/promijenili muziku, ili lijevu da biste uključili/isključili ANC funkciju. Reprodukcija se prekida kada ih skinete i ponovo nastavlja kada ih vratite.

Pametno punjenje, ostanite u pokretu

Osim korišćenja tradicionalnog seta za punjenje sa USB-C, jednostavno možete postaviti kućište na podlogu za brzo bežično punjenje ili koristiti HUAWEI pametni telefon za obrnuto punjenje. Potpuno napunjeno kućište može podržati oko 4 punjenja slušalica. Tehnologija čini punjenje jednostavnim.

  • 4 sata reprodukcije po punjenju
  • 20 sati reprodukcije zajedno sa kućištem za punjenje

Izvor: consumer.huawei.com/rs/