Napuni bateriju pomoću bilo kog Qi kompatibilnog bežičnog punjača ili preskoči punjač i bez muke podeli energiju direktno sa svog Galaxy telefona.

samusung-galaxy-buds+-roaming-electronics

Saznaj kada je vrijeme za ponovno punjenje

Upotrebi svoj pametni telefon kako bi provjerio koliko ti je baterije ostalo za svaku pojedinačnu slušalicu i futrolu za punjenje, tako da znaš kada je vrijeme za sljedeće punjenje.

Nove boje za kojima se svi okreću

Elegantno i kompaktno Galaxy Buds+ pakovanje dolazi u različitim bojama sa posebno izrađenim ergonomskim vrhovima i stranama slušalica koje udobno prijanjaju tvojim ušima za dugotrajno nošenje. Uživaj u nesmetanom kretanju dok slušalice ispunjavaju tvoje uši muzikom.

Slušaj ono što želiš da čuješ

Prilagodi u kojoj mjeri ćeš čuti zvuke iz spoljašnjeg svijeta kako bi ostao koncentrisan i uključen. Pojačaj jačinu ambijentalnog zvuka kada treba da se uključiš u okolna dešavanja bez potrebe za skidanjem slušalica.

Kontrola na dodir prsta

Mijenjaj pjesme sa svoje liste, odgovaraj na pozive i prilagođavaj jačinu zvuka jednostavnim dodirom slušalica. Prilagodi svoje lične komande dodira za više kontrole i nezavisnost od telefona.

Povezivanje u jednom koraku

Poveži svoje Galaxy Buds+ slušalice putem jednog jednostavnog koraka sa kompatibilnim uređajima na svom Samsung Cloud nalogu. Nema potrebe da prekidaš povezivanje, Bluetooth povezivanje se lako prebacuje sa tvog telefona na tablet ili druge Samsung uređaje.


Izvor: www.samsung.com/rs/