Slušalice koje potpuno mijenjaju tvoj doživljaj zvuka.

Galaxy Buds+ bežične slušalice sa dvosmjernim sistemom zvučnika koje donose AKG zvuk vrijedan Gremi nagrada, sa bogatim visokotoncima i basom, prilagodljivim sistemom sa 3 mikrofona za kristalno jasne razgovore, kao i izdržljivom i snažnom baterijom za nevjerovatan doživljaj novog zvuka.

Studijski kvalitet zvuka, van studija

Više zvuka, manje buke

Razgovaraj bez potrebe da budeš glasan I uživaj u kristalno jasnim pozivima i nenadmašivom kvalitetu glasa sa 2 inovativna spoljašnja mikrofona koji tvoj glas jasno izdvajaju od pozadinske buke.

Prilagođavaju se buci, umjesto tebe.

Galaxy Buds+ prilagodljivi sistem sa 3 mikrofona omogućava da se čuješ uprkos pozadinskoj buci. Dva spoljašnja mikrofona rade zajedno sa unutrašnjim mikrofonom kako bi blokirali okolnu buku dok razgovaraš telefonom.

Kvalitet zvuka koji zaista čuješ

Ne propusti ni jedan detalj tokom slušanja muzike i gledanja videa zahvaljući naprednoj audio tehnologiji kompanije AKG, nagrađenoj Gremi nagradom. Vrhunski zvuk studijskog kvaliteta je čist i prirodan, što unapređuje iskustvo slušanja podkasta, audio-knjiga i obavljanja telefonskih poziva.

Moć koja te pokreće

Slušaj muziku bez brige o trajanju baterije. Uživaj u čak 11 sati neprekidnog vremena slušanja nakon jednog punjenja koje se može proširiti na ukupno 22 sata sa Galaxy Buds+ futrolom za punjenje.

Brzo punjenje za kraće pauze

Vrijeme punjenja 3 min. Vrijeme reprodukcije oko 1 sat.

Izvor: www.samsung.com/rs/