HUAWEI Golden Snap AI najbolji trenutak

AI algoritam pokreta otkriva i prepoznaje karakteristike držanja tijela i izraza lica. Pokretnoj slici 4K potrebno je oko 1,7 sekundi. Tada galerija preporučuje 1-3 slike najbolje uhvaćenog pokreta.

HUAWEI Golden Snap AI uklanjanje prolaznika

Neka vam AI mogućnost uređivanja galerije pomogne da uklonite prolaznike kombinujući nekoliko kadrova u jedan. Tako možete imati čistu pozadinu i fokus se potpuno ističe.

Vrhunske performance za pravi doživljaj

Uživajte u krajnje velikoj brzini koju pruža prvi integrisani 5G SoC na svijetu – Kirin 990 5G skup čipova. Zahvaljujući 7nm+ EUV tehnologiji i inovativnim CPU arhitekturama, HUAWEI P40 može da ostvari veliku efikasnost i prilagodljivost sistema. Zadivite se nevjerovatnim grafičkim performansama koje pruža Mali-G76 MC16 GPU, neuporedivoj obradi slika koju obezbjeđuje nadograđeni ISP i naprednoj AI mogućnosti u NPU jedinici sa dva jezgra.

Samo naprijed, uživajte u svakom ispunjenom danu

Inovativna CPU arhitektura pruža moćnu efikasnost. Mehanizam AI dodjele ekonomičnije troši bateriju od 3,800 mAh kako bi postigao odlične performanse i duže vrijeme rada.

22,5 W HUAWEI SuperCharge

Opustite se uz šolju kafe. Kada budete spremni da nastavite, telefon će biti u potpunosti napunjen.

Vaše lice je vaša lozinka

Otključavanje licem sa preciznošću detektuje crte lica i tako vam pomaže da otključate ekran ili pristupite privatnoj aplikaciji. Verifikacija se obavlja brzo i pouzdano, bez obzira da li je okolina svijetla ili mračna.

Dodirnite, skenirajte i verifikujte

Svaki put kada uzmete telefon u ruke, možete ujedno i da ga otključate otiskom prsta na uvećanoj površini verifikacije. To je najprirodniji način za preciznu i ultrabrzu verifikaciju.

Poznaje vas, vodi računa o vama i štiti vas

Prednji senzor pokreta i dvostruka NPU jedinica zajedno doprinose razumjevanju vaših pokreta rukom i pomažu vam da kontrolišete prevlačenje ili dovršite snimak ekrana bez dodirivanja telefona. Osim toga, čim telefon detektuje da neko drugi gleda u njega, prikazuje privatno obavještenje bez detalja, tako da je vaša privatnost zaštićena.

Dvostruki metod, cjelokupna zaštita

Nezavisni TEE OS je predviđen samo za osjetljive radnje. Mikrojezgro ovog sistema je dobilo CC EAL 5+, najbolji bezbjednosni sertifikat u klasi. Takođe je uveden skup čipova obezbjeđenog skladišta radi zaštite povjerljivih informacija. Zahvaljujući i drugim bezbjednosnim funkcijama, EMUI 10.1 pruža sveobuhvatnu zaštitu.


Dobro zaštićene aplikacije

Da bi se osigurala bezbjednost svake pokrenute aplikacije u prodavnici HUAWEI AppGallery, podesili smo sveobuhvatan sistem s kraja na kraj koji obuhvata verifikaciju identiteta razvojnog programera, 4-slojnu bezbjednosnu detekciju, zaštite preuzimanja/instaliranja i odbranu izvršavanja.

Očekivani HD pozivi, neočekivana zabava

Čak i pri slabom osvjetljenju ili slabim mrežnim uslovima, HUAWEI MeeTime omogućava postojanje stabilnih audio i video vezu visoke rezolucije sa drugim HUAWEI uređajima. Istovremeno možete dijeliti ekran sa prijateljima radi savjeta za kupovinu ili uputiti roditelje da koriste njihov telefon pokazujući im korak po korak. U saradnji sa akcijskom kamerom ili sistemom za konferencijske kamere Fisheye možete uživati u sveobuhvatnom doživljaju telefoniranja, produktivnim sastancima i različitim vidovima zabave.

Saradnja na više ekrana, neometano radeći kao jedan

Osim jednostavnog objedinjavanja interfejsa telefona sa laptopom, sada možete da koristite aplikacije sa laptopa za otvaranje i izmjenu datoteka na telefonu ili da obavljate telefonske razgovore direktno preko mikrofonskih zvučnika i kamere na laptopu. Od softvera do hardvera, ova dva uređaja ostvaruju efikasnije jedinstvo.

Olakšano dijeljenje

Nije potreban kabl, internet podaci ili bilo koja instalacija aplikacija, samo odaberite HUAWEI Share da biste lako započeli brzi prenos datoteka ili fotografija između HUAWEI pametnih telefona, tableta i štampača. Jednostavnim dodirom možete dozvoliti zvučniku da nastavi da pušta muziku sa vašeg telefona ili se povežite uz Wi-Fi ruter.

Hej Celia

Upoznajte novu prijateljicu. Zove se Celia. Ona može da razumije govorne komande i pomogne vam da uputite pozive, podesite događaje u kalendaru, odgovorite na poruke, reprodukujete muziku ili provjerite vremensku prognozu. Takođe, zbog AI mogućnosti koju ima, može da vidi stvari oko vas tako što prepoznaje biljke, prevodi menije i provjerava sadržaj kalorija hrane ispred vas.

Jednostavne prečice za podijeljene interfejse

Prevucite malo prstom od desne strane da biste imali prilagođene prečice za aplikacije. Ako dobijete poruku, samo kliknite i odgovorite na nju u malom plutajućem prozoru bez prelaska u aplikacije.

Svi uređaji, jedna kontrolna tabla

Dovoljno je da od lijeve strane donje ivice prevučete prstom nagore i moći ćete da aktivirate kontrolnu tablu za upravljanje svim pametnim uređajima u blizini. Na primjer, možete direktno da projektujete ekran telefona, započnete saradnju na više ekrana ili uključite zvučnike.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/