Moderan dizajn

Dizajn HUAWEI P40 lite naglašava suštinu. Tijelo uređaja je napravljeno od četvorostrano zakrivljenog ekrana, tako da je osjećaj u vašim rukama zaista dobar. Prednja kamera je ugrađena u 6,4-inčni (16,26 cm) Punch FullView ekran, tako da nema izgubljenog prostora, već samo puno prelijepog ekrana. A pomoću senzora otiska prsta ugrađenog sa bočne strane, telefon možete otključati jednim dodirom.

Selfiji koji izvlače najbolje iz vas

Ako postoji nešto bolje od selfija, to je selfi kojeg pokreće AI. Ugrađena prednja kamera prepoznaje osvetljenje i sjenke okruženja i koristi to za pravljenje selfija koji su isključivo prilagođeni vama. Snimite profesionalne portrete koji naglašavaju način na koji hoćete da budete viđeni.

Duboka inteligencija, nevjerovatne performanse

HUAWEI P40 lite je opremljen Kirin 810 čipom koji donosi odličan sopstveni arsenal tehnologije. NPU je zasnovan na našoj Da Vinci arhitekturi i optimizuje efikasnost i AI obradu. ISP + IVP obrada slike unapređuje smanjenje buke i balansa za besprijekoran učinak, šta god da radite.

Pokažite svoje najbolje lice, gdje god da krenete

HUAWEI P40 lite donosi dovoljno snage čak i za najzahtjevnije igre. GPU Turbo nove generacije donosi HD grafiku i veliku brzinu smjenjivanja kadrova bez kašnjenja, tako da dobijete glatko iskustvo, čak i u sred akcije. Takođe koristi iznenađujuće malo snage tako da možete nastaviti sa gejmingom.

Interfejs koji ćete voljeti da koristite

HUAWEI P40 lite dolazi sa našim najboljim interfejsom do sada, EMUI10. Rekonstruisali smo dizajn sa čistijim i intuitivnijim rasporedom i elegantnom šemom boja. Sve je baš tamo gdje treba da bude, a sa prirodnom tranzicijom između menija, odmah možete doći tako gdje treba da budete. Višeprogramski rad u svakom trenutku!

Izvor: consumer.huawei.com/rs/