Ono što jedete vas definiše

Održavajte najbolju kondiciju uz Samsung Health. Postavljajte ciljeve i pratite svakodnevni napredak na nivou aktivnosti, intenziteta vježbanja, kvaliteta spavanja, kalorija i unosa vode. Osim toga, korisnik Galaxy Watch opreme sada može efikasnije da vježba uz Life Fitness, Technogym i Corehealth.

Budite aktivni i ostanite motivisani

Podrška koju želite

Zdravlje žena pruža korisnu podršku za praćenje menstrualnog ciklusa, upravljanje povezanim simptomima i personalizovane uvide i sadržaj preko vašeg partnera, Glow. Galaxy i druga oprema su sada spremni da na svakom koraku podrže žene koje volimo.

Učite od stručnjaka

Dosadila vam je rutina? Aplikacija Samsung Health ima spremne video zapise stručnih trenera koji će vas upoznati sa novim fitnes programima, uključujući istezanje, mršavljenje, trening izdržljivosti i još mnogo toga. To je upravo ono što vam je potrebno da se pokrenete.

Budite bolji zajedno

Motivacija je presudna za fitnes. Izazovite prijatelje i porodicu da postanu zdraviji na zabavniji i interaktivan način uz Samsung Health. To će svima donijeti boljitak.

Partnerske aplikacije i pribor

Pored svih alatki koje su vam potrebne za nadzor zdravog načina života, postoje brojne aplikacije treće strane koje pružaju dodatne resurse, uključujući sisteme za praćenje dijeta i vodiče za fitnes.

Izvor: www.samsung.com/rs/