Telefon sa velikim ekranom koji se preklapa i lako staje u džep, sa revolucionarnim fleksibilnim staklom, kamerom koja je dizajnirana da funkcioniše nezavisno, i dvostrukom baterijom koja traje cijeli dan. Upoznaj telefon koji oblikuje budućnost.

Minimalne dimenzije, maksimalan efekat

Svako preklapanje je pogled u budućnost

To je potpuno novi, preklopni dizajn. Telefon malih dimenzija i velike izdržljivosti kakav tvoje ruke do sada nisu držale.

Apsolutno zapanjujući, u svakom pogledu

Sprijeda i pozadi, odozgo nadole, otvoren ili zatvoren. Galaxy Z Flip. Predivno dizajniran. Iz svakog ugla.

Veliki ekran koji staje u tvoj džep

Infinity Flex ekran Galaxy Z Flip telefona predstavlja Dynamic AMOLED ekran koji pruža nevjerovatan kvalitet boja i smanjeno emitovanje plave svjetlosti. Sa minimalnim okvirom i bez izreza za kameru, ekran pruža cijelih 6,7 inča zadivljujućeg vizuelnog doživljaja.

Staklo koje možeš da preklopiš.

Upoznaj prvi ekran sa staklom koje se preklapa na Galaxy telefonu. Da, rekli smo staklo koje se preklapa. Napravljeno od ultra tankog stakla, pruža ti veličanstven prikaz na glatkom ravnom ekranu.

Napravljen da traje. Bez obzira na to koliko ga puta zaklopiš i otklopiš…

Inspirisana cvijetom lotusa, skrivena šarka je precizno artikulisana da pruža zadovoljavajuće iskustvo pri preklapanju – čak ti omogućava i da podesiš ugao preklapanja. Takođe, sadrži i tehnologiju koja čisti šarku i sa nje odstranjuje prljavštinu i prašinu da bi preklapanje bilo savršeno baš kao i tvoj stil.

Mobilni telefon koji stoji sam

Tehnologija savijanja Galaxy Z Flip telefona omogućava ti da četuješ bez korišćenja ruku i da praviš selfije kakvi ranije nisu bili mogući. Dakle, možeš ga sklopiti, okrenuti, uspraviti. Kako god da ga postaviš, on će iz korena izmeniti način na koji praviš fotografije svojim telefonom.


Izvor: www.samsung.com/rs/