Galaxy Z Flip se preklapa i zadržava svoj položaj pod raznim uglovima čime ti omogućava da pod niskim uglovima snimiš nevjerovatne fotografije koje se poigravaju percepcijom i navode na razmišljanje. Nazovi to novom moćnom pozom.

Spreman za noćni život

Galaxy Z Flip kamera je moćna čak i noću. Sekunde iz snimka duge ekspozicije preobražavaju se u umjetnički video sa vidljivim tragovima kretanja svjetlosti i pokreta. A kada ga sklopiš, tvoj telefon, dok stoji kao stativ, pokazaće ti novu vrstu noćnog snimanja aktiviranjem Night Hypelapse funkcije.

Potpuno novi ugao za video ćaskanje

Glasovni poziv zamijeni video pozivom u Google Duo aplikaciji i odmah iskusi kristalno jasno video ćaskanje uz pomoć 10MP prednje kamere.

Pola ekrana, puna kontrola

Kada ga sklopiš, Flex režim dijeli aplikaciju na pola, a stavljanjem kontrolnih tastera na donju, gornja polovina postaje površina za gledanje.

Uradi sve. Istovremeno.

Podigni korišćenje aplikacija na viši nivo korišćenjem dve aplikacije istovremeno. Multitasking je još bolji na velikom ekranu od 6,7 inča uz Multi Active Window funkciju.

Notifikacije na zaklopljenom ekranu

Dodirni i prevuci prstom da upravljaš svojim telefonom čak i kada je zaklopljen. Spoljni ekran pruža ti obaveštenja na prvi pogled dok ti kontekstualni kontinuitet omogućava da dodirneš obavještenje kako bi se neprimjetno prebacio na tu aplikaciju kada otklopiš telefon.

Snaga koja te prati čitav dan

Dvostruka baterija sadrži više napajanja uprkos manjim dimenzijama što ti omogućava da čitav dan otvaraš i zatvaraš telefon. Uz 3300mAh (tipično) i vrhunsku inteligenciju, cjelodnevna baterija Galaxy Z Flip telefona ti omogućava da maksimalno iskoristiš svako punjenje.

Šta je u kutiji

Obogati svoje Galaxy Z Flip iskustvo

Izaberi futrolu u svom stilu i podigni svoj Galaxy Z Flip na sledeći nivo. Futrola od mekane kože odlikuje se tankim profilom za elegantno preklapanje.

Izvor: www.samsung.com/rs/