Proširena površina za gledanje na širokom ekranu

Uroni u impozantna 6,1 inča Infinity-U ekrana Galaxy A41. Široka razmjera slike ispunjava tvoj ekran sadržajem od ivice do ivice. Gledaj omiljene video-materijale, igrice i prenose uživo na živopisnom Full HD+ Super AMOLED ekranu.

Lagan i kompaktan dizajn savršen za držanje u ruci

Tanko kućište debljine 7,9 mm Galaxy A41 telefona i ergonomski zaobljen zadnji dio čine da je držanje ovog telefona zgodno, a navigacija laka. Neka tvoja ličnost zablista kroz dinamične prizme raznih boja, crna, bijela, plava ili crvena.

Trostruka kamera za snimanje trenutaka uživo

Tvoje fotografije uslikane naprednom Galaxy A41 trostrukom kamerom oduševiće svakoga svojom oštrinom. Glavna kamera od 48 MP u stanju je da tokom celog dana snima jasnije fotografije. Sa ultraširokom kamerom od 8 MP u sliku će stati više onoga što je pred tobom, a uz dubinsku kameru od 5 MP u fokusu će se naći prave stvari.

Sa istog mjesta uslikaj više nego što možeš da sagledaš golim okom

Uslikaj širu perspektivu pomoću šireg vidnog polja ultraširoke kamere. A uz glavnu kameru od 48 MP, tvoja priča ostaće svijetla i jasna tokom čitavog dana.

Zahvaljujući dubinskoj kameri, ono što slikaš biće u centru fotografije

Dubinska kamera od 5 MP omogućava ti da podešavaš dubinu polja prije i nakon slikanja. Napredna dubinska kamera od 5 MP uklanja neželjeni pozadinski šum sa tvojih slika kako bi izgledale još profesionalnije.

Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom

Želiš da tvoji selfiji izgledaju dobro. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 25 MP telefona Galaxy A41 pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. A uz Live fokus, koji blago zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvijezda.

Moć koja te pokreće

Dok završavaš svoje obaveze van kuće, potreban ti je telefon čija baterija može to da izdrži. Baterija kapaciteta 3500 mAh (tipična)* daje ti snagu da snimaš i podijeliš fotografije i video-zapise i da igraš igrice. A ako je baterija na izdisaju, napuni je pomoću brzog punjenja od 15 W.

Izvor: www.gigatron.rs