Fenomenalni ekran kao stvoren za bioskop

Uroni u impozantnih 6,5 inča Infinity-O ekrana Galaxy A21s telefona. Široka razmjera slike ispunjava tvoj ekran sadržajem od ivice do ivice. Gledaj omiljene video-materijale, igrice i prenose uživo na njegovom slikovitom HD+ ekranu.

Moderan izgled i udoban dizajn

Sjajan i holografski dizajn Galaxy A21s privlači poglede. Zahvaljujući zaobljenim ivicama ovaj telefon bezbjedno će ležati u tvojoj ruci dok pretražuješ na ekranu. Izaberi crni, bijeli, plavi ili crveni i uklopi ga u svoj jedinstveni stil.

Fenomenalna četvorostruka kamera za više detalja na tvojim fotografijama

Uslikaj fotografije ultravisoke rezolucije pomoću glavne kamere od 48 MP kako bi tvoje fotografije bile oštre i jasne i danju i noću. Ultraširoka kamera od 123° i 8 MP hvata mnogo više nego što možeš da sagledaš golim okom. Odaberi nadograđenu makrokameru od 2 MP za prečišćene krupne planove i omogući da ono što slikaš uvijek bude istaknuto zahvaljujući višestrukim efektima Live focus dubinske kamere od 2 MP.

Sa istog mjesta uslikaj više nego što možeš da sagledaš golim okom

Uslikaj širu perspektivu pomoću šireg vidnog polja ultraširoke kamere. A uz glavnu kameru od 48 MP, tvoja priča ostaće svijetla i jasna tokom čitavog dana.

Makrokamera koja snima detalje u krupnom planu

Ugrađena makrokamera od 2 MP (40 mm) četvorostruke kamere pravi jasne i kvalitetne snimke, što ti pomaže da naglasiš i najfinije detalje krupnog plana. Primijeni prirodno zamućenje pozadine tako što ćeš izolovati glavni subjekt fotografije i time ga istaknuti.

Zahvaljujući dubinskoj kameri, ono što slikaš biće u centru fotografije

Dubinska kamera od 2 MP omogućava ti da podešavaš dubinu polja prije i nakon slikanja. Uklanja neželjeni pozadinski šum sa tvojih slika kako bi izgledale još profesionalnije.

Selfiji koji privlače pažnju i koje ćeš snimiti s lakoćom

Želiš da tvoji selfiji izgledaju dobro. Za zadivljujući dnevni izgled, prednja kamera od 13 MP telefona Galaxy A21s pruža ti jasne fotografije visoke rezolucije. A uz Live fokus, koji blago zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvijezda.

Fenomenalna baterija, šampion u maratonu

Dok završavaš svoje obaveze van kuće, potreban ti je telefon čija baterija može to da izdrži. Baterija kapaciteta 5000 mAh (tipična)* daje ti snagu da snimaš i podijeliš fotografije i video-zapise i da igraš igrice. A ako je baterija na izdisaju, napuni je pomoću brzog punjenja od 15 W.

Omogući sebi više prostora za igrice

Galaxy A21s brzo obrađuje podatke i ima veliku memoriju tako da možeš da se fokusiraš na sadašnji trenutak. Napredni osmojezgarni procesor i 3, 4/6 GB RAM memorije pruža nesmetane i efikasne performanse. Preuzimaj više i briši manje uz 32 GB/64 GB interne memorije. Dodaj 512 GB memorije uz microSD karticu.

Bezbjednost poput sefa. Štiti ono što je tebi važno.

Ugrađen u hardver i softver telefona, Samsung Knox štiti tvoj telefon od trenutka kada ga prvi put uključiš. Nudeći višeslojnu sigurnost, Knox čuva tvoje najosjetljivije informacije od zlonamernog softvera i zlonamernih prijetnji.

Praktičnost korišćenja


SENZOR OTISKA PRSTA / Pojednostavi pristup mobilnom uz bezbjednost kojoj se vjeruje. Galaxy A21s posjeduje zadnji skener otiska prsta koji ti omogućava logovanje za podržane aplikacije i jednostavno otključavanje uređaja.

PREPOZNAVANJE LICA / Jednostavno otključaj svoj telefon i čuvaj svoje podatke na sigurnom uz tehnologiju prepoznavanja lica na Galaxy A21s telefonu. Osim što ti omogućava da telefon otključaš za tren oka, ona štiti tvoje podatke.

Tebi na usluzi uvijek, svuda, u bilo kom trenutku

Uživaj u spokoju koji dobijaš kada odlučiš da kupiš Galaxy pametan telefon. Interaktivna dijagnostika i optimizacija aplikacije Samsung Members olakšava poboljšanje performansi tvog uređaja, dok ti naš korisnički servis pomaže da riješiš probleme kada ti je potrebna dodatna pomoć.

Izvor: www.gigatron.rs