Lako napiši sve što poželiš uz Samsung Notes. Piši, crtaj, podvlači i uređuj koristeći različite stilove i boje uz pomoć S Pen olovke. Dodaj fotografije i glasovne poruke, i sačuvaj biljeleške uz tagove koje ćeš kasnije lako naći. A kada imaš inspiraciju, jednostavno izvadi S Pen olovku i brzo zabilježi sve što ti padne na pamet na zaključanom ekranu.

Sve je spremno za tvoju inspiraciju

Hvataj bilješke brzo i lako − kada i gdje ti to želiš. Nema potrebe da otključavaš ekran ili praviš pauzu dok gledaš video snimak − jednostavno otvori S Pen olovku i kreni! Nevjerovatno lako!

Samo počni da pišeš


Bilješka na isključenom ekranu je spremna kad i ti. Treba samo da uzmeš S Pen olovku i počneš da pišeš − čak i kad je ekran ugašen. Brzo pribilježi spisak za kupovinu u prodavnici ili ideju za tvoj novi veliki roman. Kada završiš, sačuvaj u Samsung Notes ili prikači na Always On Display.

Gledaj, bilježi i uči


Gledaj video snimak ili čas preko interneta i istovremeno hvataj bilješke − sve na jednom zgodnom ekranu. Jednostavno pritisni dugme na S Pen olovci i dvaput dodirni ekran i dobijaš pristup bilješkama u novom prozoru. Prilagodi veličinu i prozirnost prozora po želji i predavanje može da počne i kući.

Lako obilježavanje PDF dokumenata


Poslovni dokumenti? Skripte za faks? Ubaci napomene u hodu. Preuzmi PDF dokumenta − i velika i mala − i piši direktno po njima koristeći S Pen olovku. Dodaj sopstvene bilješke i dijagrame, obilježi, ubaci tekst i podvuci − imaš svu slobodu ovog svijeta. A kada završiš, samo sačuvaj i dijeli sa drugima.

Sinhronizuj bilješke i audio snimke

Sada više ne moraš da pretražuješ glasovnu poruku ili snimak da bi pronašao omiljeni trenutak. Sada hvataš bilješke dok praviš audio zapis. Bilješke će biti vremenski označene i poklapaće se sa tonskim zapisom. Audio oznake su savršeno rješenje i idealna alatka za važne sastanke, razgovore ili predavanja.

Rukopis, kucani tekst i još mnogo više


Prvo napiši, a uređuj kasnije uz pomoć S Pen olovke. Hvataj bilješke u hodu, a kasnije ih ispravljaj jednostavnim dodirom. Obilježi važne stvari tako što ćeš promijeniti boju teksta ili debljinu slova. Ili u tren oka pretvori najneurednije redove koje si pribilježio S Pen olovkom u naletu inspiracije u čitljiv digitalni tekst.

Sinhronizuj bilješke i pristupi im sa bilo kog uređaja


Sada imaš mogućnost da sinhronizuješ sve svoje bilješke jer ti Samsung Cloud nudi beskrajne opcije. Samo pronađi gde si stao i nastavi sa radom − na telefonu, na tabletu, ili na računaru. Neograničen pristup svim tvojim bilješkama − na svakom mestu, u svakom trenutku.

Oslobodi svoju kreativnost uz pomoć S Pen olovke

Bez obzira da li želiš samo nešto da pribilježiš ili stvaraš umjetničko djelo, S Pen olovka je tvoja super alatka koja ima sve moguće funkcije. Osjetljiva na pritisak, ima brz odziv i napravljena je da još bolje i lakše izraziš svoje umijeće crtanja i pisanja. Hvatanje bilješki nije nikada bilo tako zgodno − i zabavno.

Izvor: www.samsung.com/rs/