Predstavljamo Galaxy Buds Live slušalice

Slušalice dizajnirane da svaki trenutak učine tvojim. Prepoznatljiv ergonomski dizajn i oblik koji ti savršeno odgovara tvom okruženju i zvučnik koji pruža daleko bolji doživljaj slušanja. To je zvuk namijenjen tebi.

Najnoviji oblik pravih bežičnih slušalica

Dizajn Galaxy Buds Live slušalica je posebno privlačan, čak i dok se nalaze u tvojim ušima. Pored toga što su napravljene tako da prirodno prate liniju uha i lica i što sjaje svojom poliranom spoljašnošću, njihova kutija je napravljena po uzoru na kutije za nakit, kako bi sve bilo savršeno.

Dodaj malo sjaja svom stilu

Dostupne su u tri boje kojima nećeš moći odoljeti. Izaberi mistično bronzanu, mistično bijelu ili mistično crnu kako bi tvoj izgled dobio novi sjaj.

Stvorene za tvoje uši

Galaxy Buds Live slušalice nježno naležu u ušima i ne zamaraju ni nakon cjelodnevnog nošenja. Iako sasvim čvrsto prianjaju, zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu ne pritiskaju uši zbog vrha koji je dostupan u dve veličine. Druži se u kancelariji ili sa prijateljima, radi šta želiš, a slušalice neka ostanu u ušima.

Snaga namjenjena još dužoj reprodukciji

Punjenje traje samo nekoliko minuta, a onda se odmah vraćaš uživanju. Pet minuta punjenja donosi ti jedan sat, tvoje je da odlučiš da li želiš da slušaš muziku ili najnoviji podkast. A ako ti baš bude nedostajalo malo baterije, Galaxy Buds Live uvijek možeš dopuniti i dok si u pokretu, preko svog pametnog telefona.

VRIJEME PUNJENJA | 5 minuta

VRIJEME RADA | Oko jednog sata

Izvor: www.samsung.com/rs/