Ovo je telefon za ljude koji žele sve u jednom pakovanju. Poslušali smo želje ljubitelja i napravili bezkompromisni telefon. Ovo je telefon napravljen po mjeri ljubitelja svih vrsta. Bilo da si ljubitelj fotografije, igranja ili objavljivanja svega što te inspiriše na društvenim mrežama, napravili smo vrhunsku kombinaciju inovacija koju pružaju S20 modeli. Ovo je telefon koji ti daje ono što želiš i omogućava ti da radiš ono što voliš.

Nijanse kojima i duga može da pozavidi

Telefon gotovo neprestano držiš u ruci i zato on treba da bude prirodni dodatak tvom stilu. Izaberi neku od nijansi iz širokog spektra boja u trendu sa elegantnom matiranom površinom, od velikih i smjelih do suptilnih i klasičnih.

Svi pogledi su upereni na Infinity-O displej

Poboljšaj prikaz. Full HD Infinity-O displej veličine 6,5 inča ima skoro neprimjentan okvir koji okružuje ravne ivice i jako mali punch hole otvor za kameru. To znači da su igranje, striming i video pozivi na ovakvom okružujučem ekranu još zabavniji

Kamera profesionalnog kvaliteta sa trostukim sočivom

Tri zadnje kamere ti omogućavaju da sa lakoćom snimiš vrhunske fotografije bez upotrebe bilo kakvih filtera. Obuhvati scenu pomoću širokougaone kamere, a zatim obuhvati još širu scenu pomoću ultraširoke kamere ili zumiraj pomoću 3x optičkog zuma telefoto kamere.

Izdvoji se iz gomile i budi u prvom redu

Imaćeš VIP pristup čak i kada si u poslednjem redu – 30X Space Zoom ti omogućava da zumiraš s jednog kraja prostorije na drugi. Kombinacija 3x optičkog zuma i 30x Super Resolution zuma ti omogućava da snimiš krupni plan scene iz daljine.

Naš najveći Dual Pixel senzor, za živopisne i jasne noćne fotografije

Uz veće piksele i unapređeni AI kamere, zadnja kamera na Galaxy S20 FE telefonu maksimalno iskorišćava dostupnu svetlost čak i kada je mrak, tako da će tvoji snimci uvek biti detaljni i živopisni.5 Ona takođe snima više kadrova odjednom, obrađujući ih u jednu jasnu noćnu fotografiju.

Snimi jednom i primeni razne opcije. Sve to omogućava ti AI

Single Take režim te jednim pritiskom na dugme pretvara u vrhunskog kreatora sadržaja. Napravi snimak u trajanju do 15 sekundi a onda ostalo prepusti telefonu. Kada je sve gotovo, idi u galeriju gde ćeš naći razne video snimke, fotografije i još mnogo toga.

Sa selfija pređi na autoportrete

Sa 32MP prednjom kamerom tvoji selfiji i vlogovi uzdići će se na viši nivo. Budi zvijezda svake fotografije i uživaj u detaljnijim fotografijama i video snimcima.

LTE i Wi-Fi 6 omogućavaju brzi striming

LTE do 2.0G bps brzine pruža ti velike brzine prenosa podataka dok ti Wi-Fi 6 pruža bezbjednu vezu sa minimalnim kašnjenjem, čak i kada je gužva.7 Bilo da se povezuješ putem LTE ili Wi-Fi mreže, možeš da igraš igre u realnom vremenu i bez kašnjenja.

Izvor: www.samsung.com/rs/