Maksimalno iskoristi brzinu prenosa podataka i sadržaja na bazi računarskog oblaka uz pomoć inovacija S20 čipa i 6GB RAM-a. Tu je i unapređeni NPU koji preformanse podiže na novi nivo pa se prelazak sa aplikacije na aplikaciju odvija brzo i neometano, video prenosi su kristalno jasni, a igranje je pravo uživanje.

Dovoljno mjesta za čuvanje nekoliko hiljada fotografija i video snimaka

Uz 128GB ugrađene unutrašnje memorije i mogućnošću skladištenja do dodatnih 1TB podataka na microSD kartici, jedino što te ograničava je brzina kojim možeš da kreiraš i preuzimaš sadržaj.

Zaštita od prskanja, kiše i prašine

Uz sertifikat IP68 za otpornost na vodu i prašinu, ovaj telefon može da izdrži potapanje u vodi do dubine od 1,5 metara u trajanju do 30 minuta. Tako da čak iako se telefon malo pokvasi, ipak možeš slobodno da nastaviš sa igranjem i fotografisanjem.

Super glatko uz 120 Hz

Ekran koji omogućava vrlo glatko pomjeranje sadržaja po ekranu da možeš neometano da pratiš objave na svim svojim omiljenim društevnim mrežama

Dvostruko brži u odnosu na ekrane mnogih drugih mobilnih telefona, Super AMOLED displej odlikuje se brzinom osvežavanja od 120 Hz što u brzim akcionim igrama daje jasniju sliku, tečnije animacije i brz odziv komandi na dodir. Bilo da samo pomjeraš sadržaj po ekranu dok čitaš objave na društvenim mrežama ili razgledaš svoje fotografije u galeriji, sadržaj ekrana se pomjera brzo i uz mnogo manje zastajkivanja.

Cjelodnevna inteligentna baterija koja ti omogućava da se igraš satima bez prestanka

Živi svoj život bez brige o punjenju telefona. 4500mAh (tipično) baterija tvom telefonu obezbjeđuje dovoljno energije da te služi cijeli dan a pri tome je i dovoljno pametna da uštedi energiju koju onda možeš da iskorisitš onda kada ti je stvarno potrebna.

Izvor: www.samsung.com/rs/