Nova dimenzija u redukciji šuma

Smanjite šum, zaronite u ritmove. Uz glasovne naredbe, uvijek ostanite povezani. Osjetite muziku sa HUAWEI FreeBuds Pro. Impresivan zvuk, inspirišući stil.

Najviše ocjene i nagrade od strane globalnih medija

Ultra režim

Opustite se sa duboko unapređenim poništavanjem šuma tokom putovanja. Izgubite se u muzici i ostanite daleko od smetnji.

Režim udobnosti

Održava vašu fokusiranost smanjenjem buke od savijanja papira, kucanja, kompjutera i povremenih razgovora na radnom mjestu, u bibliotekama i drugim tihim okruženjima.

Opšti režim

Uživajte u imerzivnim zvukovima muzike ili igara u živahnim ulicama ili prepunim kafićima jer se zvukovi okruženja znatno smanjuju.

Pustite zvuk da prođe, učinite glas jasnim

Nema potrebe za skidanjem slušalica. Samo dug pritisak i možete se prebaciti u režim svesti i ponovo povezati sa okruženjem. Jedinstveni režim glasa smanjuje zvukove iz okruženja kako bi učinio da se ljudski glasovi ističu. Tako da ne propustite obavještenja na aerodromu ili brzo ćaskanje sa prijateljima u prolazu.

Nevjerovatni zvuk u svakom trenutku

HUAWEI FreeBuds Pro pruža moćni i dinamički zvuk tako da možete uživati u autentičnoj muzici kao da ste na koncertu. Nova tehnologija hibridnog poništavanja šuma kod poziva kombinuje sistem sa 3 mikrofona i koštani senzor glasa za smanjenje šuma u pozadini i pojačavanje ljudskih glasova za kristalno čiste pozive. Delikatna struktura slušalica otporna na šum i fluidan mehanički dizajn eliminišu zvuk zviždanja izazvan trenjem vazduha. Slobodno uživajte u povjetarcu.

Pametne dualne antene

Svaka slušalica ima dve Bluetooth antene koje pružaju 360° pokrivenost signala, omogućavajući besprijekornu komunikaciju bez obzira na smetnje iz okruženja.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/