Najviše ocjene i nagrade od strane globalnih medija

Upoznajte novu eleganciju umjetnosti

Safirni brojčanik sata otporan na habanje se glatko kombinuje sa titanijumskim okvirom za laki i čvrsti dizajn. Sjajna keramička leđa pogodna za kožu osiguravaju udobno nošenje. Sa sofisticiranom izradom HUAWEI WATCH GT 2 Pro otkriva rafinirani ukus sa savršenim balansom umetnosti i tehnologije.

Uživajte u tajnama prirode

Podignite zglob, možete znati vrijeme izlaska i zalaska sunca, izlaska i zalaska mjeseca, pa se pripremite za avanture na otvorenom. Više od toga, 8 vrsta mjesečevih faza, kao što su mlad mjesec, pun mjesec, prva četvrt itd. i plime vam omogućavaju da posmatrate nebo i uživate u romansi gledanja prolaska vremena.

Dizajniran za vaš stil

Odaberite lice sata sa više od 200 izbora, tako da uvijek odgovaraju vašem stilu dana. Beskrajno se zabavite dinamičkim licima sata ili čitajte podatke u realnom vremenu direktno sa funkcionalnim licem sata.

Skijanje i snoubording

HUAWEI WATCH GT 2 Pro omogućava sveobuhvatne podatke kao što su otkucaji srca, prosječna brzina, maksimalni nagib, praćenje i daljina za skijaško trčanje, skijanje i snoubording na skijaškom terenu. Pored toga,može primiti glasovne uzbune ako podaci prevazilaze normalne stope. Dobra pratnja za održavanje sjajnog balansa pri velikim brzinama.

Lični trener za golf

Novi Golf režim može pametno da analizira držanje pri zamahu i pruži referentne podatke za unapređenje brzine i učestalosti zamaha. Pronađite najbolji ritam i budite profesionalac na efikasniji način.

100+ režima za trening

Podržavajući precizno praćenje podataka za više od 100 režima vježbanja, poput penjanja, trčanja na otvorenom, veslanja, surfovanja, tenisa itd., Pametni sat pomaže u praćenju cijelog vašeg kretanja. Štaviše, postoji više od 10 tekućih kurseva sa glasovnim navođenjem koji vam daju više prijedloga za bolji trening.

VO2Max

VO2Max je maksimalna stopa potrošnje kiseonika tokom inkrementalne vježbe. VO2max potrošnja odražava kardiorespiratornu spremnost i kapacitet izdržljivosti u učinku vježbe.

Učinak aerobne/anaerobne vježbe

Aerobni/anaerobni trening obezbjeđuje koristi vašem tijelu koje se stvaraju aerobnim vježbama/vježbama visokog intenziteta. Može se unaprijediti dugim povremenim anaerobnim vježbama visokog intenziteta.

Vrijeme oporavka

Odnosi se na vrijeme potrebno da bi se fizička spremnost vratila u stanje potpunog oporavka nakon treninga, što odražava fizički umor tokom vježbanja.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/