Prelijep na svaki način

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen nevjerovatnim 1920 x 1080 IPS ekranom i okvire koji su smanjeni na samo 4,8 mm, čineći FullView displej od 14 inča gotovo beskrajnim. Sa uglom gledanja od 178°, bilo da zaranjate u kinematičko iskustvo ili samo šaljete imejl, očekuje vas prava vizuelna poslastica sa živopisnim i prelijepim ekranom.

Lak i elegantan

Sa samo 1,38 kg1 i debljinom od 15,9 mm, optimizovani dizajn ne samo da izgleda sjajno, znači da možete pomjeriti šarke do gotovo 180°. Dobićete najbolji pregled u kući, bilo da ste zavaljeni ili na ivici sjedišta.

Osjetite moć

HUAWEI MateBook D 14 pokreće AMD Ryzen 5 3500U procesor, koji ubrzava i unapređuje učinak. Sa PCIe SSD i pakovanje do 16 GB u DDR4 RAM arhitekturi sa dva kanala, brzine čitanja i pisanja su izuzetno brze. Sa Radeo Vega 8 grafikom, možete usavršiti svakodnevni rad ili uživati u zabavi bez truda.

Hladan i tih

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen ventilatorom sa našim Shark Fin 2.0 dizajnom. Djelotvorno optimizuje protok vazduha i rasipa toplotu, hladeći laptop brzo i tiho, tako da može podnijeti sve što bacite na njega bez kapi znoja.

Osnažite svoj dan

HUAWEI MateBook D 14 je opremljen izuzetnom 56 Wh baterijom i bilo da imate cjelodnevne sastanke ili uzastopne časove, dovoljno vam je jedno punjenje. Ako imate dugi let, nemojte se zadovoljiti inflight zabavom. Umjesto toga, odgledajte seriju, sa do 9,5 sati 1080 video zapisa.

Huawei Share

Jednostavnim dodirom, vaš pametni telefon i Huawei MateBook se transformišu u super uređaj čak i bez internet konekcije. Ekran telefona se pojavljuje na vašem laptopu, što vam omogućava da prebacujete i spuštate datoteke između njih, da uređujete datoteke na laptopu dok razmenjujete poruke sa kolegama na telefonu koristeći istu tastaturu i miš. Unakrsna saradnja čini život i posao jednostavnijim.

Svijet na dlanu

Dugme za uključivanje modela HUAWEI MateBook D 14 ima ugrađen čitač otisaka prstiju tako da možete da uključite uređaj i prijavite se bezbjedno jednim dodirom.

Posjedujte svoju privatnost

Inovativna ugradna kamera leži diskretno u tastaturi. Jedan dodir i ona se pojavljuje samo ako vi to želite. Ponovo je zatvorite da biste spriječili potencijalan daljinski pristup i povrede bezbjednosti.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/