6,3″ Dewdrop displej

Dewdrop displej od 6,3“ sa odnosom ekrana i tijela od 88,4% omogućava široko i imerzivno vizuelno iskustvo. Sa prečnikom od 2,65 mm, mala i diskretna prednja kamera sa uskim okvirom postiže više prostora za prikazivanje uzbudljive grafike u igrama i fantastičnih slika uz manje prekida.

Blista u svjetlu

Sa posebnim presijavanjem i sofisticiranom izradom, zadnji poklopac blista sa nevjerovatnim oblinama pod tekućim svjetlom i sjenkom, koji naglašavaju njegovu elegantnost i blistavost u svakoj perspektivi.

5.000 mAh velika baterija

Velika baterija od 5.000 mAh može podržati sve svakodnevne zadatke nekoliko dana bez čestog punjenja. Takođe, HUAWEI Y6p se može koristiti kao jednosmjerni povratni punjač za punjenje drugih telefona bez napora. Takođe, Backup režim na ovom uređaju mu omogućava da podrži dvosmjerno pravljenje rezervnih podataka i fotografija na Android telefonima.

8 MP Beauty kamera

Zabilježite svako svoje uživanje u posebnim trenucima sa HUAWEI Y6p. Selfi beauty kamera od 8 MP otkriva vaš sjaj automatskim retuširanjem i prikazuje vaš sjajni portret u svakom trenutku.

Velika memorija od 3 GB + 64 GB

Sačuvajte sve vaše fotografije, video zapise i poruke sa 64 GB ROM memorije i proširivim skladištem od 512 GB. HUAWEI EROFS super file sistem vam omogućava da sačuvate više stvari koje volite.

EMUI 10.1, Smart Collage

Collage opcija vam omogućava da stavite 2 – 9 slika u jedan okvir bez upotrebe drugih aplikacija. U kombinaciji sa pametnim algoritmom, slike se mogu postaviti u optimalnu poziciju u mreži u skladu sa njihovom veličinom. Jednostavno pokažite prijateljima nevjerovatne pejzaže i šarmantne selfije na jednoj slici.

Butik prodavnica aplikacija

HUAWEI AppGallery je zvanična platforma kompanije Huawei za distribuciju aplikacija za pretragu, preuzimanje, upravljanje i dijeljenje mobilnih aplikacija. Nastavlja da razvija globalni sistem aplikacija kako bi vam donijela bezbjedna, odabrana i raznolika iskustva. Uživajte u ekskluzivnim aplikacijama, lokalnim aktivnostima i specijalnim ponudama.

Izvor: consumer.huawei.com/rs/