Otkrijte nove detalje omiljenih sadržaja

Nevjerovatan kontrast od 3.000:1 i čak 16.7 miliona boja će od vašeg “malog ekrana” napraviti prozor u čudesan svet detalja i kristalno jasne slike, a ugao gledanja od 170° i svetljenje od 200 cd/m2 povešće vas na putovanje u veličanstvene i raznobojne predjele i učiniti da omiljenu seriju, film ili muzički spot gledate potpuno drugim očima.

Spoj praktičnosti i elegancije

Kompaktan i sofisticiran dizajn u kombinaciji crnog okvira sa srebrnim postoljem svakom stilu uređenja doma daju dozu modernosti i minimalizma, a za to se posebno stara ultra slim dizajn cjelokupnog modela. Izuzetno tanko kućište televizora uz dijagonalu od 32″ garantuje i ekonomičnost u korišćenju prostora.

Televizor sa moćima računara

HDMI port je neizostavni dio svakog modernog TV aparata, a omogućava lako i brzo povezivanje televizora sa računarom i jednako brz, a kvalitetan prenos podataka. Uz Alpha 32G7NH svi podaci sa računara dostupni su na ekranu televizora, pa dobijate preglednu sliku, kvalitetan video sadržaj i prodoran zvuk i time rješavate sve nedostatke emitovanja saržaja putem računara sa malom dimenzijom ekrana.

Jedan prikljčak za omiljene sadržaje

Zahvaljujući USB 2.0 priključku, Alpha 32G7NH omogućava da vaši omiljeni saržaji budu uvijek dostupni za emitovanje putem televizora. Jednostanim prikljčenjem USB Flash memorije u vaš televizor, otvara se čitav novi multimedijalni svijet slika, videa i muzike. U ovoj opciji naročito uživaju ljubitelji filmova

Svi priključci Alpha 32G7NH modela: 2x HDMI1.4, Mini AV Input, CI Slot, Digital Audio Out, RF Antenna, USB 2.0

Budite dio digitalne revolucije

Analogni TV signal otišao je u istoriju, a sa njim i televizijske antene. Ako još uvek niste nabavili novi televizor koji prati digitalizaciju, sada je pravi trenutak. Dva digitalna tjunera na Alpha modelu 32G7NH učiniće da budete potpuno spremni za digitalne promjene u svijetu televizije, jer uz njih nije potrebno kupovati prijemnike digitalnog TV signala.

Bezbrižno gledanje televizije u svakom trenutku

Parental Lock funkcija će vas riješiti svih briga o prekladnosti sadržaja za vašu djecu, jer ona vrši roditeljski nadzor umesto vas. Uz ovu opciju, tj. prethodno zaključavanje kanala koje ne želite da vaša djeca gledaju, bez brige možete dopustiti svojim mališanima da budu gospodari daljnskog upravljača kada dođe njihovo vrijeme za gledanje televizije.

Uz Sleep timer sa Standby funkcijom, kao i hotelski mod ovog modela, svako gledanje televizije i zvanično postaje odmor od briga.

Izvor: www.alphaelectronics.eu/sr