Dizajn Elegantan, iz koje god perspective da posmatrate.

Silver Frost, boja za čistoću i nježnost, odvodi eleganciju na novi nivo. Sa izrazom mirnoće i misterije, Forest Green vas potapa u ljepotu prirode. Briljantni sjajni prah, spretno dodat površini, vam omogućava da vidite suptilne ali lijepe varijacije boja pod različitim svjetlima. Zatim ga dodirnite, ponovo ćete biti zadivljeni njegovom dobro ispoliranom i sjajnom površinom.

Prenosivo remek djelo.

Sa precizno izrađenim svakim dijelom tela, HUAWEI MateBook X spušta težinu na nevjerovatnih 1 kg i ima visinu od samo 13,6 mm. Nosite ga, kao časopis, do kafića, ili ga stavite na mali sto radi zabave tokom ljeta. Uživajte u slobodi koju vam HUAWEI MateBook X donosi.

Beskrajni FullView displej. Oslobođena mašta.

Po prvi put nema metalnog okvira oko ekrana. Zajedno sa nevjerovatnim odnosom ekrana i tijela od 90%, vaš pogled prevazilazi granice. Tanki LTPS ekran obezbjeđuje veće gustine piksela, ali manju potrošnju energije. 3K displej sa 100% sRGB5 opsegom boja omogućava oštre i živopisne detalje. Odnos širine i visine 3:2 je savršen za čitanje i pisanje.

Huawei Share

Bezgranično iskustvo između računara i telefona. Sa Huawei Share dijelom ugrađenim u tačped, jednostavno možete povezati telefon sa tačpedom kako biste ih transformisali u “JEDAN” super uređaj. Ekran vašeg telefona će automatski iskočiti na vašem HUAWEI MateBook X, tako da mogu glatko raditi zajedno.

Lak prenos datoteka

Uređivanje datoteka na više uređaja. Poziv sa računara.

Imerzivno audio iskustvo

Zvuči bolje i čuje se bolje. Moćni kvad zvučnici i podjeljena frekvencija vam omogućavaju vufere sa dubokim i rezonantnim basom i sa jasnim visokim tonovima. Sa dva zvučnika ugrađena u tastaturu, čućete 3D zvuk kako teče kroz tijelo. Dok napredni audio algoritam kreira imerzivnije iskustvo kako bi vam omogućio da osjetite bogate detalje u muzici ili filmovima. Sa dva mikrofona bliže vama, HUAWEI MateBook X može smanjiti buku i precizno prepoznaje vaš glas sa udaljenosti od 5 metara. Nema potrebe da podižete glas, jasno ćete se čuti na konferencijskim pozivima.

Savršena ravnoteža između prenosivosti i produktivnosti.

HUAWEI MateBook ima Intel® core™i5 procesor 10. generacije i 16 GB memorije, što omogućava glatki i brzi multitasking. A ažurirani Wi-Fi 6 velike brzine omogućava brzine prenosa do 2,4 Gbps obezbeđujući bolju konekciju bez čekanja.

Tiši, hladniji, za mislioca.

Zahvaljujući naprednoj osovini za provođenje toplote, vaš HUAWEI MateBook X može nastaviti da radi glatko, bez ikakve buke. Samo se opustite i dopustite da vaša kreativnost neometano teče.

Izvor: www.consumer.huawei.com/rs