Quantum Matrix Pro tehnologija

Neka tvoj dom odiše atmosferom savršeno osvetljene koncertne dvorane ili pozorišta.
Quantum Matrix Pro tehnologija ima značajno manji bluming slike, zahvaljujući preciznosti naših inovativnih Quantum Mini LED dioda pri slanju svjetlosti, čime se dobija duboka i oštra crna boja.

Izvrsna 8K slika sa AI

Neo Quantum 8K procesor

Za osećaj kao da bodriš sa tribina, uz naprednije vizuelne detalje.
Neo Quantum Pro 8 K procesor ima naprednu 8K AI tehnologiju skaliranja koja uzima podatke sa 16 neuronskih mreža i kreira rezoluciju 8K nivoa punu detalja, bez obzira na to kakav je kvalitet slike koji dolazi sa izvora.

* Doživljaj gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i formata. Skaliranje se ne može primjeniti kod PC povezivanja i u režimu video-igara.

Milijardu nijansi jedne boje

100% trodimenzionalni opseg boja sa Quantum Dot tehnologijom

Putuj iako si kod kuće i obiđi svet ispunjen najrazličitijim bojama uz Neo QLED.
Neo QLED ima kvantne nano-tačkice zbog kojih je moguće da vidiš 100% volumen boja u svemu što je na njemu, čak i kada su scene potpuno svijetle.

* 100% trodimenzionalni opseg boja izmjeren je u Režimu za filmove i prema DCI-P3 standardu boja, a potvrđen je od strane udruženja VDE.

Nema detalja koji ne može da se vidi

Quantum HDR 64x

Otkrij dublji nivo detalja u svom omiljenom filmu.
Teško je uhvatiti baš svaki detalj na slici, naročito ako se u sceni nalaze i svjetle i tamne oblasti. Tehnologija Quantum HDR 64x ima superiorne crne i svjetle performanse, zato ćeš vidjeti i najmanji detalj koji treba da se vidi.

* Osvetljenost Quantum HDR televizora je zasnovana na internim standardima testiranja i podložna je promjenama u zavisnosti od vizuelnog okruženja gledanja ili specifikacija.

Izvor: www.samsung.com/rs/